M. Mužátko 63.
A. Jinek 86. (p.)
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka přerušila vítěznou sérii Moravce, všechny body zajistil z penalty Jinek


Branky


63. M. Mužátko , 86. A. Jinek (p.) - 55. F. Kovář
0

Moravecká vítězná série se zastavila na deseti zápasech. Stejně jako na podzim se v derby radovala Radešínská Svratka v poměru 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zajímavé první půli branka nepadla

Úvod zápasu patřil hostům, kteří domácí zatlačili před vlastní vápno, avšak domácí defenziva v čele s brankářem Petrem odolala. Rozruch způsobil Smejkalův zákrok na Kováře, po kterém se hosté dožadovali penalty a Jinkova dělovka, která se od břevna nejspíše odrazila za brankovou čáru.

Rozuzlení přinesla penalta v závěru

Na začátku druhého poločasu si domácí špatně rozebrali hráče Moravce a Kovář se z hranice velkého vápna nemýlil - 0:1. Poté se obraz hry změnil a Radešínská Svratka si tvořila šanci za šancí. Ujala se až Mužátkova dorážka na zadní tyči - 1:1. I nadále byli domácí lepším týmem a svoji převahu zužitkovali v 85.minutě, kdy Pekárek vypíchl míč Brožovi a ten ho fauloval, pískala se penalta, míč si postavil Jinek a nabídnutou možnost využil - 2:1. V závěru ještě moravečtí zahrozili po standardních situacích, ale skóre se již neměnilo. Domácí tak zůstávají na jaře neporaženi a povedlo se jim ukončit Moraveckou šňůru deseti zápasů bez ztráty bodů.


Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž - trenér: Dnes mohu jen chválit. Potvrdili jsme svoji jarní formu i to, že se nám na Moravec daří. Jsem nadmíru spokojen.

TJ Moravec
Filip Kudiovský - hráč: Nástup do zápasu se nám povedl. Drobnější herní převahu jsme však bohužel v prvním poločase gólem nepodtrhli. Domácí nám zatápěli hlavně z rychlých brejků. Gól v první části druhého poločasu nás paradoxně utlumil a otěže zápasu tak převzali domácí. Svou herní převahu nakonec korunovali dvěma góly. Bohužel se nám momentálně nevyhýbají zranění, což je v našem úzkém kádru citelně znát. Nyní nás čeká silný trojlístek, který se pokusíme potrápit.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - L. Kachlík [-] , M. Mužátko [-] , M. Drdla [-] , A. Jinek [-] (87. J. Dvořák [-] ) , R. Smejkal [-] , I. Plhal [-] (89. P. Chrást [-] ) , J. Chrást [-] , M. Pekárek [-] , Z. Starý [-] (61. M. Šacl [-] ) , J. Janů [-]

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - M. Černý [-] , F. Kovář [-] , J. Kachlík [-] , P. Červinka [-] (81. L. Broža [-] ) , P. Kudiovský [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] (72. M. Hanák [-] ) , P. Černý [-] , F. Kudiovský [-]

ŽK: 48. J. Chrást , 75. M. Mužátko - 34. M. Černý , 77. J. Kachlík , 86. L. Broža .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: JÍLEK Lukáš - VONEŠ Jakub, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.