Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dukovany vysoko porazily Moravec a postupují do 1.A třídy


Branky


0

V souboji prvního se třetím celkem tabulky si domácí Dukovany s Moravcem lehce poradily a čtyři kola před koncem si zajistily postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miroslav Řezáč poslal domácí do vedení

Úvodní minuty přinesly vyrovnanou partii, kdy se žádné mužstvo nedostalo do vážnější příležitosti. Ze hry měli o něco málo více domácí, hosté zkoušeli štěstí brejky. Při jednom z nich se hnal do vápna Juračka, obránce jej rozhodil a u míče byl nejdříve domácí brankář Boreš, který v utkání příliš práce neměl. Skóre se poprvé měnilo po půlhodině hry, když hosté zahrávali trestný kop, domácí vyrazili do rychlého brejku nakopnutým míčem za obranu, který hostující brankář Pokorný ideálně netrefil a Miroslav Řezáč poslal míč přesně k tyči - 1:0. Ostatní příležitosti obou týmů zůstaly nevyužity.

Domácí přidali další čtyři branky

Hosté do druhé půle přeskupili řady, ale jejich šance na úspěch v utkání výrazně klesly hned ve 49. minutě. Po rohovém kopu a vráceném míči do šestnáctky se prosadil domácí Jakub Kunc - 2:0. Poté se trefil hostující Martin Černý, který za Borešova záda usměrnil tečovanou střelu Petra Kudiovského, ale pomezní rozhodčí signalizoval postavení mimo hru. Domácí i nadále kontrolovali hru a v 64. minutě zvýšil na rozdíl tří branek Josef Černý. Během následujících pěti minut domácí dvakrát skórovali do prázdné branky, když se trefil podruhé Miroslav Řezáč a v 70. minutě i střídající Petr Pislcajt, který byl v tu chvíli na hřišti pouze několik vteřin. O výsledku tedy již bylo rozhodnuto a tempo hry opadlo. Po akci střídajících hráčů hostů netrefil Broža branku po Hanákově centru a tak se hosté nedočkali ani čestného úspěchu. Utkání ukončilo zranění domácího Kunce, který hlavičkou netrefil míč, ale pouze hlavu hostujícího hráče.

Po závěrečném hvizdu sudího Kůrky mohli tedy domácí začít oslavovat postup do 1.A třídy.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] - J. Fojtášek [-] , M. Fojtášek [-] , J. Kunc [-] , L. Pelán [-] (67. M. Němec [-] ) - M. Jašek [-] , P. Sedláček [-] , J. Černý [-] (72. J. Železník [-] ) , Š. Hron [-] - I. Koníř [-] , M. Řezáč [-] (70. P. Pislcajt [-] ) -

TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Slavíček [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] (80. L. Broža [-] ) , J. Kachlík [-] , O. Urbánek [-] (72. P. Černý [-] ) , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] (72. M. Hanák [-] ) , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-]

ŽK: 44. P. Sedláček , 57. M. Jašek - 10. J. Kachlík , 30. T. Toufar , 56. L. Slavíček , 77. T. Smolík , 86. M. Černý .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - KŮRKA Petr, KALINA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.