2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 10:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice si rozdělily body s Boršovem


Branky


0
Hrdějovice se mohly z vedoucího gólu na konci utkání radovat jen minutu
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půle těsně pro Hrdějovice

   Hrdějovice tíží sestupové starosti a tak chtěli doma bodovat. Hosté sice již mají jistotu prvního místa a postupu, ale bilanci jediné prohry v sezóně rozšířit nechtěli, i když se k zápasu nedostavili ve stoprocentní sestavě. V první půli bylo toto rozpoložení znát a domácí byli o něco lepším i nebezpečnějším týmem. Boršov se k výraznějšímu ohrožení Novákovi branky během úvodní pětačtyřiceti minutovky prakticky nedostal. Ze své převahy vytěžily Hrdějovice vedoucí branku. Ve 33. minutě se z něj po rohovém kopu radoval Sloup, 1:0. Za tohoto stavu se i obě mužstva odebraly k poločasové přestávce.

Dva góly v závěru

   Ve druhém dějství se hosté prezentovali přeci jen zlepšeným výkonem. Odměnou jim byl vyrovnávací gól, který padl v 75. minutě. Pokorný zatáhl míč k lajně a centrem oslovil navrátilce do sestavy Šefčíka jenž srovnal na 1:1. Hrdějovice pak zvýšily obrátky a snažily se Boršov zatlačit. V 87. minutě si i vzaly vedení zpět. To se z nějakých pětadvaceti metrů opřel do míče Suchan a pohlednou střelou k tyči potěšil domácí příznivce, 2:1. Ovšem radost domácích netrvala dlouho. V následující minutě se ocitl před domácí brankou Filištein a s nabízenou šancí si poradil na výbornou, 2:2. Ve zbytku zápasu už se nic mimořádného nepřihodilo a tak se oba soupeři rozešli smírně.


Ohlasy k zápasu



FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér hosté): Věděli jsme, že Hrdějovice budou nabuzené výhrou ve Stropnici a potřebují nutně bodovat. My ovšem určitě prohrát nechtěli, i když jsme přijeli trochu oslabení. Šanci dostali jiní a docela to zvládli. Domácí byli posílení hráči z áčka, což byla pro nás dobrá konfrontace a zkušenost. V první půli jsme byli bez šancí, ale domácí jich mnoho také neměli. V té druhé jsme byli aktivnější, vyrovnali hru i stav. Výsledná remíza je asi spravedlivá. Domácí nebyli až tak lepší a my o tolik horší. Podali jsme kolektivní výkon a hráči dokázali, že i když nejsme kompletní dokáží se výsledek poprat.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice B
J. Novák [-] - M. Ridvan [-] , M. Sloup [-] , T. Hašek [-] , P. Kukačka [-] , J. Sázel [-] , J. Suchan [-] , T. Balík [-] , M. Miklík [-] , V. Bíca [-] , Z. Filípek [-]

FK Boršov nad Vltavou
R. Vosejpka [-] - J. Šimeček [-] , F. Pokorný [-] , L. Soukup [-] , J. Šefčík [-] , L. Komrska [-] , V. Čuřík [-] , J. Lísal [-] , F. Filištein [-] , R. Kofroň [-] , L. Fessl [-]

ŽK: 71. P. Kukačka - 72. R. Kofroň .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - HAMBERGER František (N), TOMEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.