2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 14:30

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Boršov B doma opět bodoval za tři body


Branky


0

Hráči Boršova B si doma poradili s nepříjemným soupeřem z Žabovřesk a po výhře 2:1 si upevnili 8. místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle skončila nerozhodně

V neděli přivítal Boršov B na svém hřišti mužstvo Žabovřesek. Hosté přijížděli k zápasu se čtyř zápasovou sérii bez porážky a navíc poslední kolo doma překvapivě porazili tým Borku. To domácím nevyšlo minulé kolo v Dívčicích podle představa, ale doma chtěli potvrdit jarní zlepšenou formu a získat tři body.

Do utkání nastoupil Boršov s pár pendly z A týmu. Nešťastně začal zápas pro hostujícího mladíčka Majera, který se zranil hned v první minutě zápasu a s podezřením na zlomeninu nohy byl převezen do nemocnice. Tímto mu přejeme brzké uzdravení a rychlý návrat na hřiště.

 

Žabovřesky nastoupily do utkání velice aktivně a měly více ze hry. Do vápna domácích létal jeden centr za druhým. Jenomže gól z toho nebyl a tak šli do vedení domácí hráči. Tečovaná střela domácího Eliáše prolétla až za záda bezmocného brankáře Mádla. Domácí vstřelená branka nabudila a dostávali se do šancí, bohužel bez gólového efektu. Po půl hodině hry zakombinovali hosté na pravé straně. Následný centr do vápna si našel nejvyššího hráč hostů Pilný a hlavičkou se na malém vápně nemýlil – 1:1. O pár minut později záložník hostů vyslal tvrdou střelu za hranicí vápna, ale domácí brankář Vosejpka si s míčem poradil. Před poločasem šel sám na bránu hostující hráč, ale na výborného Vosejpku znovu nevyzrál.

Hosté začali aktivněji, ale tři body nakonec zůstali doma

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil.  Žabovřesky začaly aktivně a vytvořily si sérii šancí, ale výborný Vosejpka v domácí brance byl neprůstřelný.

Domácí hráči spoléhali ve druhém poločase na brejky a jeden z nich se ujal. Filištein vybojoval skluzem balon na půlce hřiště. Vyměnil si balon s Anderlem, ten ho pak našel centrem ve vápně. Střela Filišteina byla ale tečovaná hostujícím hráčem. Odražený míč se dostal domácímu Eliášovi, který dával do prázdné branky – 2:1.

 

Domácí mohli přidat i třetí branku. Kdy centr Soukupa šel na hlavu V. Pokornýho, který ještě vylepšil příležitost pro Eliáše. Domácí forvard však odmítl zkompletovat hattrick a míč poslal pouze do náruče hostujícího brankáře Mádla. V závěrečných minutách už se více neudálo a tři body zůstaly v Boršově.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žabovřesky
Jan Hála (hráč): "Myslím, že jsme byli po celý zápas lepším týmem, ale bohužel nedáváme góly, které bychom tak moc potřebovali. Za to soupeř byl v koncovce efektivnější a z pár šancí dal dva góly, ale to už je historie jedeme dál a budeme se snažit koncovku vylepšit do začátku nové sezony, snad to tam začne padat."



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou B
R. Vosejpka [-] - J. Soukup [-] , P. Křemen [-] , F. Filištein [-] - J. Vančura [-] - D. Eliáš [-] , R. Kofroň [-] - L. Soukup [-] , J. Šimeček [-] , V. Anderle [-] , L. Fessl [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - M. Vašíček [-] , J. Pilný [-] , J. Hüttner [-] , P. Pokorný [-] , M. Velík [-] , P. Borovka [-] , V. Hrabčák [-] , V. Majer [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

ŽK: 56. J. Pilný , 72. J. Horský .
Hráči zápasu: R. Vosejpka , L. Soukup .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - KOREJČÍK Václav (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.