Koněšín začal domácí výhrou


Branky


0

Koněšínští fotbalisté na úvod jara proti Radkovicím dokázali získat všechny tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili v závěru první půle

 

 Zápas prvního jarního kola mezi domácím Koněšínem a hostujícími Radkovicemi snad právě kvůli nerozehranosti obou týmů moc fotbalové krásy nepřinesl. Kombinací pomálu, sposta nepřesností a spíše se to oboustranně nakopávalo dopředu stylem: poperte se o to a ono se tam ztřeba něco ujme. Ze čtyřicátého devátého odstínu šedi prvního poločasu stojí za zmínku snad jen tři fotbalovější momenty – nejprve ve 21´minutě svoji vyloženou šanci tváří v tvář brankáři zahodil koněšínský Badura, aby ho na druhé straně o minutu později napodobil radkovický Kočí. Až po 35 minutách hry zahráli domácí první přímočařejší akci, na jejíž konci po přihrávce Seifera otevřel skóre z nezprostřední blízkosti kapitán Zahradníček – 1:0.

 

Domácí jistili výhru proměněnou penaltou

 

Hned zkraje druhé půle mohl vyrovnat střídající mladičký Žák, ale nezkušenost a poloviční genetická výbava právě z Koněšína mu asi nedovolila skórovat. Další vzruch přinesla až 68´minuta, kdy se na vápně nešťastně hlavami srazili dva obránci domácích – jeden to odnesl třemi vyraženými zuby a druhý pěti stehy. Krátce po nuceném přerušení a vystřídání se domácím podařilo odskočit na dvě branky, kdy se prosadil nestárnoucí Ševčík – 2:0. Jenže o pět minut později vykřesali naději také hosté, kdy Pekárkův nenápadný trestný kop ze strany prošel nikým netečován až na zadní tyč – 2:1. Domácí se tak museli strachovat o výsledek a soustředili se spíše na jeho udržení. Už v pětiminutovém nastavení rozhodčí nařídil proti hostům celkem přísný pokutový kop, který Badura se štěstím nadvakrát proměnil – 3:1. Reakce na diskutabilní verdikt na sebe nenechala dlouho čekat a v zápětí ve zbytečně nervózním závěru po druhé žluté hostujícího Pelikána naděje hostů zhasly definitivně.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Králík Michal, trenér: Nebyli jsme kompletní - chybělo nám několik hráčů a nebyli jsme rozehraní - chyběla nám zimní příprava. Trenérská premiéra nám ale výsledkově vyšla.




Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - T. Konečný [-] , M. Ševčík [-] (90. J. Chalupa [-] ) , P. Zahradníček [-] , R. Badura [-] , M. Pokorný [-] , M. Loukota [-] , J. Pospíšil [-] (71. D. Dvořák [-] ) , L. Karásek [-] (82. Z. Řezáč [-] ) , P. Zahradníček [-] , P. Seifer [-]

SK Radkovice
V. Štolz [-] - J. Pekárek [-] , V. Zahradník [-] , L. Pekárek [-] , T. Růžička [-] , I. Pelikán [-] , M. Nováček [-] , L. Štolz [-] (46. R. Žák [-] ) , J. Hofman [-] , M. Hlouch [-] , L. Kočí [-] (74. M. Konfršt [-] )

ŽK: 25. L. Karásek , 29. P. Zahradníček , 59. P. Seifer - 55. L. Pekárek , 60. I. Pelikán , 89. M. Hlouch . ČK: 90. I. Pelikán .
Hráči zápasu: P. Zahradníček , M. Ševčík - J. Pekárek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KAŇKA Josef - SÁRKÁNY Martin, MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.