Koněšín vyhrál v nastavení z penalty


Branky


0

Fotbalisté Koněšína vydřeli výhru nad Budišovem B až gólem z penalty v nastaveném čase

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba tými vstřelily po dvou gólech

 

    Nejprve si svůj aprílový žert připravilo počasí, kdy půl hodiny před výkopem zkropil koněšínský pažit mix deště a sněhových krupek. S kluzkým povrchem a podivně odskakujícími míči měli všichni hráči trochu problém, a tak to zpočátku vypadalo poněkud kostrbatě a bylo to všechno víceméně na náhodu. Do první vyložené šance se propracoval domácí Pospíšil, ale v tváří v tvář brankáři Věžníkovi trestuhodně přestřelil. A tak platilo již okřídlené nedáš–dostaneš a pozapomenutý hostující Doležal do minuty poslal svůj tým hlavičkou do vedení - 0:1. Vyrovnání na sebe ale nenechalo dlouho čekat a domácí Konečný z trestného kopu technickou střelou srovnal prozatimní skóre na 1:1. Byli to ale znovu hosté, kdo se opět dostal do vedení. To nedůrazný odkop domácí obrany a zaváhání domácího brankáře potrestal Holubář – 1:2. Do deseti minut ale bylo srovnáno znovu. Opět Tomáš Konečný stejným způsobem nachytal gólmana z poza vápna na švestkách a bylo srovnáno – 2:2. Na konci poločasu si pro hosty nachystal svůj aprílový žertík také rozhodčí, kdy proti nim nařídil pokutový kop za nic. Konečnému se ale hattrick završit nepodařilo a jeho ne ideálně kopnutou penaltu mu vychytal Věžník.

 

Domácí to v závěru přeci jen dokázali

 

   Druhá půle se kvalitativně té první už ani nepřiblížila, a tak to pro nestranného diváka byla fotbalová nuda. Domácím se už nátlaková hra nedařila, chyběla tomu myšlenka a  ani hosté se dopředu zrovna dvakrát nehrnuli. S dělbou bodů by oba týmy asi byly spokojeny, proti byl ale domácí Badura, který přesně v době, kdy na časomíře naskočila číslice 90, pronikl do vápna a po faulu na něj rozhodčí nařídil proti hostům druhou penaltu. K ní se – proti nepsaným pravidlům - postavil sám postižený a se stěstím pod padajícím gólmanem strhl vedení v poslední možný okamžik na stranu domácích – 3:2.

 

 

 



Počet diváků: 70. Rozhodčí: VALA Vladimír - DUFEK Luboš (N), MEZLÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.