J. Tůma 23.
L. Sobotka 35. (p.)
O. Tůma 69.
J. Nestr 77.
4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel si ukrojil další postupový kousek


Branky


23. J. Tůma , 35. L. Sobotka (p.) , 69. O. Tůma , 77. J. Nestr
0

Další výhrou si Pyšel proti Březníku přiblížil svůj postupový sen

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

 

V nedělním utkání vedoucí Pyšel přivítal na svém hřišti Březník. Vzájemné utkání z podzimní části skončilo lépe pro Pyšel, kdy zvítězil 3:2. Výhru chtěl Pyšel zopakovat i na domácím hřišti a to se jim povedlo. Pyšel do utkání vstoupil velmi aktivně, nicméně se hned v první minutě mohli do vedení dostat hosté, když pronikli až do vápna domácích. Míč se ale za brankovou čáru nedostal. Aktivitu domácích potvrdil pyšelský kanonýr Tůma J., který ve 23. minutě po rohovém kopu vsítil první branku utkání 1:0. Další branka utkání padla ve 35. minutě a to z pokutového kopu, kterému předcházela krásná kombinace domácích. Po pravé straně zatáhl do vápna Adam, a ten byl faulován. Míč si na pokutovou značku postavil druhý pyšelský kanonýr Sobotka a nemýlil se- 2:0. Další branka v prvním poločase nepadla a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

 

Domácí přidali další dvě branky

 

Druhý poločas začal vyrovnanou hrou, kdy se k rohovým kopům dostali i hosté. S těmito si ale domácí brankář poradil. Skóre se měnilo v 69. minutě. Po trestném kopu Oulehly, si na míč počkal Tůma O. a hlavou umístil do hostující branky- 3:0. Domácí Pyšel po třetí brance nechal vyniknout i střídající hráče a to se vyplatilo. V 77. minutě vyslal Oulehla střídajícího Nestra, ten si obhodil posledního obránce hostů a navýšil skóre na 4:0. Hosté se k vyloženému ohrožení branky domácích nedostali, a tak si domácí Teplý připsal další nulu v této sezóně.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Zápas jsme zvládli dobře. Hráli jsme to, co jsme chtěli. Jen škoda dalších neproměněných gólovek.




Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , D. Šubert [-] , O. Adam [-] , L. Tůma [-] (78. F. Dvořák [-] ) - J. Oulehla [-] (80. L. Šoukal [-] ) , O. Tůma [-] , D. Šabacký [-] , I. Nováček [-] - J. Tůma [-] (73. P. Dufek [-] ) , L. Sobotka [-] (70. J. Nestr [-] ) -

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - T. Vyskočil [-] , M. Flesar [-] , D. Břoušek [-] , M. Stříž [-] - J. Trojan [-] (77. J. Chadim [-] ) , V. Franěk [-] , P. Sobotka [-] , J. Krupička [-] - J. Musil [-] (82. R. Sobotka [-] ) , J. Zedníček [-] -

Hráči zápasu: J. Tůma .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KALINA Oldřich - KUDRNA Ladislav (N), HADRABA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.