4:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník doma zvládl přestřelku


Branky


8. L. Rybníček (p.) , 54. M. Požár , 67. M. Požár , 84. J. Chadim - 14. M. Sobotka , 56. M. Laš , 87. J. Tesař
0

Zápas dvou sousedů tabulky vyzněl lépe pro hráče Březníku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba tými vstřelily po jedné brance

Březník se utkal s Rapoticemi B, které jsou vážně namočeny do sestupových bojů. Březník ale ještě také není v úplném bezpečí. Po trochu očekávané prohře na půdě Pyšel chtěl určitě Březník plně využít výhody domácího hřiště. Na podzim si Březník dokonce z Rapotic přivezl výhru 1:0. Do Březníka k derby přijela rezerva Rapotic posílená o několik hráčů A-mužstva. Hru však většinu zápasu kontrolovali domácí, přestože už v první půli museli vlivem zranění dvakrát střídat. Skóre otevřel L. Rybníček z penalty, která následovala po bezohledném faulu na Požára. Hosté ale našli odpověď velice brzo, když po pěkné kombinaci doklepával ex-březnický Sobotka. Konec poločasu se nesl ve znamení smolných okamžiků. Nejprve zahrál další ex-březnický hráč Rapotic J. Dvořáček ve vápně nešťastně rukou, kdy si nešikovně sám ruku při obraném zákroku nastřelil. Přísně nařízenou penaltu, zahrávanou opět L. Rybníčkem, však výborně lapil robustní Ješina v brance hostů. Následně si při střele poranil vazy domácí bek Vyskočil a musel být odnesen na nosítkách a odvezen na pohotovost.

Domácí dokázali dovést utkání do vítězného konce


V druhé půli domácí nejprve nastřelili tyč a poté se po brejku prosadil M. Požár, který svůj pomalý obstřel pomocí tyče proměnil v gól. Hosté opět přišli s rychlým vyrovnáním, když po centru na zadní tyč prostřelil z první gólmana M. Laš. Domácí ale dál drželi míč a lépe kombinovali. V 67. minutě se uvolnil za vápnem Požár a krásnou křižnou střelou nedal Ješinovi šanci. V 87. minutě pojistil vítězství sváteční střelec a dnešní žolík - J. Chadim, který se trefil minutu po svém příchodu na hřiště. Hosté se ještě nadechli k závěrečnému tlaku a vytěžili snížení 3 minuty před koncem. Březník si ale závěr pohlídal a slavil zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Trojan Josef, sekretář: Navzdory papírové přesile jsme měli celý zápas více ze hry a zaslouženě jsme vyhráli. Rapotice v Březníku nevyhrály už 9 let. Těší nás i úspěch mladší přípravky z předehrávaného dvojzápasu se stejným soupeřem. Mrzí nás pouze dvě smolná zranění z prvního poločasu, kdy jedno je, bohužel, vážnějšího charakteru."

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Úvod zápasu se nám příliš nepovedl. Navíc měl soupeř výhodu dvou pokutových kopů. Na vedoucí trefu domácích jsme dokázali odpovědět poměrně brzy. Druhá půle byla z naší strany velmi špatná. Soupeř více držel balón a kontroloval hru. V závěru jsme ještě stihli snížit, ale na vyrovnání už nám chyběly síly.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - M. Flesar [-] , D. Břoušek [-] , T. Vyskočil [-] (39. M. Sýkora [-] ) - P. Sobotka [-] , V. Franěk [-] , J. Krupička [-] - J. Musil [-] (25. J. Trojan [-] ) - M. Požár [-] (83. J. Chadim [-] ) , L. Rybníček [-] , D. Vérosta [-] (78. D. Křivánek [-] )

FC Rapotice B
A. Ješina [-] - J. Dvořáček [-] , M. Laš [-] , P. Matoušek [-] , J. Tesař [-] , M. Sobotka [-] (78. A. Chatrný [-] ) , P. Císař [-] (58. M. Pavlíček [-] ) , K. Kovařík [-] , J. Konečný [-] (56. R. Zezula [-] ) , L. Man [-] , M. Dobeš [-]

ŽK: 5. D. Vérosta , 90. V. Franěk - 57. P. Císař .
Hráči zápasu: M. Požár .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MACEK Ivo - STANĚK Jaroslav (N), KOLAŘÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.