3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smrk si vyšlápl na Rudíkov


Branky


0

Fotbalisté Smrku si na domácím hřišti vyšlápli na druhý Rudíkov a porazily ho 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali rychlý gól

Hned ve 3. minutě utkání vyrobili hosté několik hrubých chyb za sebou a nabídli gól domácímu týmu. Šula ztratil míč v souboji před půlící čarou, domácí nakopli míč dopředu, hostující stoper Pažourek jej poslal hlavou za sebe, kde očekával brankáře, ale místo něj tam byl domácí Polovčík, který udělal kličku brankáři a dostal míč do branky těsně kolem vracejícího se Mikysky. To byl pro domácí začátek snů. Byl to však začátek utkání a hosté měli dost času s výsledkem něco udělat. V 6. minutě byl u začátku akce Dobrovolný, přihrál dlouhý míč na druhou stranu Jašovi, který se zbavil obránce a dal pod sebe Skryjovi, který míč pustil na lépe postaveného Trnku P., jeho zakončení však skončilo vysoko nad bránou. V 17. minutě zahrávali hosté rohový kop, Trnka P. míč krásně posadil Mikyskovi na hlavu v malém vápně, ale

ani jeho zakončení se nevešlo mezi tři tyče. Ve 21. minutě se do velké šance ve velkém vápně hostů dostal opět Trnka P., ale ani tentokrát netrefil prostor branky. Přišla 30. minuta a centr do vápna domácího týmu, Trnka P. posunul míč na volného Štolpu a ten v tutové šanci přestřelil bránu. Ve 35. minutě zkoušel překvapit brankáře domácího týmu Jaša střelou z hranice velkého vápna, ale opět vedle branky. Hosté se snažili, ale za první poločas se trefil mezi tři tyče pouze Trnka P., ale míč se jen dokutálel k brankáři.

 

Domácí si výhru pojistili dvěma góly

 

První velká šance ve druhém poločase přišla v 52. minutě, to udělal hrubou chybu domácí stoper, jeho přihrávku brankáři vystihl Skryja a šel sám na brankáře, ale trefil pouze brankáře. V 59. minutě podnikl útok po pravé straně Trnka P., přihrál pod sebe Štolpovy, který na malém vápně našel Jašu, Jaša ve 100% šanci opět pouze přestřelil bránu. Zmar předvedli hosté v 62. minutě, to utekl bránícím hráčům domácího týmu Skryja, přihrál Trnkovi P., který byl cca 3m od prázdné brány, ale místo zakončení si sedl na zem a míč zůstal mezi ním a prázdnou bránou. Domácí celou druhou půli zdržovali a byli kvůli tomu i několikrát napomínání hlavním rozhodčím, oni si z toho však těžkou hlavu nedělali. Hosté vše vrhli do útoku a snažili se nějakým způsobem dostat míč do sítě, ale dnes by snad nedali branku, i kdyby hráli do půlnoci. V týmu hostů rostla nervozita a ochabovala koncentrace při bránění a tak domácí vstřelili v posledních deseti minutách ještě dvě branky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ FC Smrk
Horký Karel, hráč: V první půli se nám podařilo vstřelit rychlou branku. Hosté byli nebezpeční zejména po standardních situacích. V druhé půli hosté neproměnili několik šancí a nám se podařilo v závěru vstřelit dvě branky.

FK Rudíkov
Kolařík Aleš, vedoucí: Těžko se mi hodnotí utkání, když nabídneme soupeři branku na zlatém podnose a pak se celé utkání snažíme vstřelit branku, ale míč nepošleme do sítě ani ze dvou metrů. Vůbec jsem mé hráče nepoznával, báli se udělat cokoli kreativního a jejich výmluvy na terén a agresivní hru soupeře neberu.



Sestavy


TJ FC Smrk
D. Klištinec [-] - F. Nováček [-] , D. Franc [-] , K. Ondrák [-] , M. Pitor [-] - O. Maláč [-] , T. Man [-] (89. K. Horký [-] ) , F. Wortner [-] , L. Slavík [-] - O. Suk [-] (83. V. Kováč [-] ) , T. Polovčík [-] (60. M. Havlík [-] ) -

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Dobrovolný [-] , M. Jaša [-] (83. J. Koch [-] ) , M. Mikyska [-] , J. Pažourek [-] - V. Šula [-] (72. Z. Partl [-] ) , J. Miškela [-] , J. Trnka [-] - P. Trnka [-] , M. Skryja [-] , O. Štolpa [-]

ŽK: 18. O. Suk , 24. M. Pitor , 58. T. Man , 88. L. Slavík - 39. M. Jaša , 72. V. Šula .
Hráči zápasu: M. Pitor , O. Maláč - J. Pažourek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OŠMERA František - MARTINOVSKÝ Jiří (N), MUSIL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.