Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel doma opět nezaváhal


0

Další vyhraný zápas fotbalistů Pyšel znamená další krok k postupu do Okresního přeboru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli výborný vstup do zápasu

V nedělním utkání vedoucí Pyšel přivítal na svém hřišti o záchranu hrající Radkovice. Pyšel na domácím hřišti tuhle sezónu zatím neprohrál a drží si domácí neporazitelnost. Radkovice v jarní části ještě na venkovním hřišti nebodovaly a tak se předpokládala výhra domácích. Do zápasu vstoupil Pyšel v oslabené sestavě, kdy pro zranění nenastoupil domácí bek Šubert, z pracovních důvodů stredopolař Oulehla a taktéž pro zranění domácí střelec Tůma J. I přesto domácí vstoupili do zápasu výborně a velmi aktivně. Už v první minutě se poprvé za A-tým prosadil domácí Höfner, když po jeho důrazu překonal brankáře hostí- 1:0. Domácí diktovali tempo hry a míč měli na svých kopačkách. Ve 12. minutě Nováček vyslal po pravé straně hřiště Sobotku, který viděl lépe postaveného Höfnera a  poslal mu míč téměř před prázdnou branku. Höfner se nemýlil a tak navýšil skóre- 2:0. Poté hra domácích trošku polevila- jakoby si domácí mysleli, že už tento zapás vyhráli, a tak se dostali do hry i hosté, ačkoliv domácí branku neohrozili. Ve 35. minutě dostal možnost navýšit skóre a vsítit hattrick Höfner z pokutového kopu, ale hostující brankář byl zásadně proti a skvělým zákrokem podržel svůj tým- skóre se neměnilo. Poté se v prvním poločase nic zásadního nestalo a poločasový výsledek zůstal na 2:0.

Hosté v závěru poločasu mocně dotahovali

Do druhé půle vstoupili lépe opět domácí. V 50. minutě prostřelil hostující brankáře Sobotka a zvýšil na 3:0. Pyšel prostřídal hráče, které byli k mání a dále byl lepším týmem, ale to pouze do 80. minuty, kdy sice jeste navýšil domácí Sobotka na 4:0, ale to bylo vše od domácích. Pyšelští jakoby přestali hrát a dělali chybu za chybou, za což byli zaslouženě potrestáni. V 81. minutě snížil Pekárek - 4:1. Za nedlouho přidal další gól hostí Růžička a pouze o 3 minuty později dal kontaktní branku Konfršt. Další branku hosté nepřidali, tak Pyšelští ubránili jednogólový náskok a pohlídali si vítězství, čímž prodloužili šňůru neporazitelnosti na osm zápasů a drží si sedmibodový náskok na druhý Rudíkov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Tůma Ondřej, hráč: Do začátku zápasu jsme vstoupili dobře. Dali jsme dva rychlé góly a další jsme mohli přidat. Místo toho jsme na konci zápasu z vlastních chyb dostali.




Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , O. Adam [-] , L. Tůma [-] , L. Šoukal [-] - O. Tůma [-] (56. P. Dufek [-] ) , D. Šabacký [-] , I. Nováček [-] , R. Roupec [-] - L. Sobotka [-] (82. M. Kubín [-] ) , J. Höfner [-] (61. J. Nestr [-] ) -

SK Radkovice
M. Kašparides [-] - T. Růžička [-] , J. Pekárek [-] , M. Nováček [-] , V. Zahradník [-] - L. Kočí [-] , M. Němec [-] - L. Pekárek [-] , R. Odstrčil [-] (67. M. Hlouch [-] ) - L. Štolz [-] (51. R. Žák [-] ) , M. Konfršt [-]

Hráči zápasu: J. Höfner - T. Růžička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - JONÁŠ Zdeněk, KUDRNA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.