Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 16:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice si připsaly důležitou výhru


Branky


0

Fotbalisté Radkovic si připsali velmi důležitou výhru proti rezervě Rapotic na kterou se také bodově dotáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili hned třikrát v závěru první půle

Souboj dvou týmů ze spodu tabulky, bylo k vidění v Radkovicích. Zatím co prohra Radkovic, ikdyž těsná na půdě vedoucího týmu z Pyšel se dala očekávat, tým z Rapotic měl úlohu velice snadnou, když do Rapotic přijelo jen sedm hráčů Hrotovic, kteří si odvezli domů čtrnáctigólový ranec. Na podzim skončil zápas smírně, a to výsledkem 1:1. Rapotice B přijeli po vysoké domácí výhře do Radkovic jen se dvanácti hráči. Domácí celek potřeboval nutně vyhrát, ale hosté v první půli dobře hlídali domácí útočníky. Potom ale přišla závěrečná desetiminutovka, a najednou se odčarovala hostující svatyně a začaly padat branky. Ve 35. minutě otevřel skóre Tomáš Růžička -1:0. Potom se předvedli bratři Štolzovi. Na 2:0 zvišoval starší Václav a o dvě minuty se trefil i domácí benjamínek Lukáš -3:0. Pro hosty to tak byla v závěru poločasu krutá rána.

Domácí v pohodě zápas zvládli

Vstup do druhé půle měli domácí stejně dobrý tak jak ukončili první poločas. V 51. minutě přidal na 4:0 Lukáš Pekárek a v 53. minutě zvyšoval na 5:0 Michal Němec. Potom již za rozhodnutého stavu domácí tým polevil a dovolil hostům alespoň v 61. minutě Milanem Lašem snížit na konečných 5:1.



Sestavy


SK Radkovice
M. Kašparides [-] - L. Pekárek [-] (68. T. Juřena [-] ) , L. Štolz [-] (58. J. Nemeškal [-] ) , M. Němec [-] (87. R. Žák [-] ) , R. Odstrčil [-] , V. Štolz [-] , J. Hofman [-] , V. Zahradník [-] (75. L. Kočí [-] ) , M. Nováček [-] , J. Pekárek [-] , T. Růžička [-]

FC Rapotice B
A. Ješina [-] - J. Dvořáček [-] (70. A. Kolařík [-] ) , T. Laš [-] , M. Laš [-] , J. Tesař [-] , A. Chatrný [-] , K. Kovařík [-] , J. Konečný [-] , D. Slaný [-] , L. Man [-] , M. Dobeš [-]

ŽK: 36. T. Růžička , 44. J. Pekárek - 27. J. Tesař , 58. J. Dvořáček .
Hráči zápasu: L. Štolz , V. Štolz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Lukáš - HOLÍK David, SÝKORA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.