2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník doma nestačil na Smrk


Branky


39. M. Požár , 44. J. Trojan - 7. F. Wortner , 16. O. Suk , 64. T. Man
0

Fotbalisté Březníku sice brzké vedení hostů ze Smrku srovnali, ale i tak se nakonec z výhry radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí smazali dvougólovou ztrátu

V Březníku se utkali sousedi v tabulce se stejným bodovým ziskem. Smrk si připsal důležitou domácí výhru nad Koněšínem a je nyní v relativním klidu. Březník naopak vyfasoval sedmičku v Rudíkově. Na podzim si také proti Březníku zastřílel, když mu nasázel pět gólů. Do zápasu vlétli aktivněji hosté a již v 7. minutě František Wortner otevřel skóre zápasu na 0:1. V 16. minutě navíc podruhé opařil domácí obranu Ondřej Suk -0:2. Šokovaní domácí se ale postupně začali dostávat do zápasu a ve 39. minutě snížil na 1:2 Milan Požár. Domácím se pak dokonce podařilo do přestávky vyrovnat, když se trefil ve 44. minutě Jan Trojan na 2:2.

Hosté přeci jen urvali výhru

Domácí příznivci byli zvědaví jak domácí tým naváže na skvělý závěr prvního poločasu. Vše ale nakonec bylo jinak, protože v 64. minutě poslal hosty opět do vedení Tomáš Man -2:3. Domácí tým se sice opět snažil alespoň o vyrovnání, leč marně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Trojan Josef, sekretář: Smrk do zápasu vlétl, a než jsme se probrali, prohrávali jsme o 2 góly. Od 20. minuty jsme hru kontrolovali a po řadě neproměněných loženek se nám nakonec ještě v první půli podařilo vyrovnat. V druhé půli jsme však nepochopitelně upustili od nápaditosti a nedokázali jsme se dostat dál než k šestnáctce soupeře. Smrk pak využil jednu z mála šancí. Křeč se našeho týmu držela až do konce utkání.




Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - D. Břoušek [-] , M. Flesar [-] , M. Stříž [-] , P. Sobotka [-] - V. Franěk [-] , J. Krupička [-] , J. Trojan [-] (80. J. Chadim [-] ) , Š. Malach [-] (64. M. Sýkora [-] ) , D. Vérosta [-] - M. Požár [-] -

TJ FC Smrk
D. Klištinec [-] - M. Havlík [-] , D. Franc [-] , K. Ondrák [-] , F. Nováček [-] - T. Man [-] , M. Pitor [-] , L. Slavík [-] , F. Wortner [-] - O. Sobotka [-] (68. V. Kováč [-] ) , O. Suk [-] (90. K. Horký [-] ) -

ŽK: 80. M. Stříž - 84. L. Slavík .
Hráči zápasu: M. Požár - O. Suk , D. Franc .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VÉVODA Jiří - STANĚK Jaroslav (N), KŘEČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.