3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany slaví doma výhru


Branky


35. D. Holoubek (p.) , 44. S. Roubec , 68. R. Havelka
0

Rouchovany se dokázaly výhrou přiblížit místům zaručující setrvání i pro příští sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali v závěru dvakrát udeřit

 

V neděli, po dvou venkovních utkáních, se rouchovanští fanoušci dočkali domácího zápasu. Úvod utkání ale domácím vůbec nevycházel, tempo hry diktovali hosté z Třebenic. Nedařilo se z hola nic, někdy ani odkopnout míč do bezpečí. Toho však naštěstí soupeř nedokázal využít, a když už vystřelil na branku, míč končil v rukavicích Davida Holoubka. Až v 35. minutě domácí poprvé zahrozili. Do vápna dostal míč Jarda Slabý, který se s ním obtáčel kolem obránce hostů. Vystřelit na branku mu bylo zabráněno nedovoleným způsobem, atak nezbývalo nic jiného, než aby David H. vyrazil z branky zahrát tento trestný kop. Postavil si míč na čerstvě vyznačený penaltový puntík a poslal jej neomylně směrem k levé šibenici 1:0. Tato změna stavu utkání domácí celek z Rouchovan trochu probrala. Pěknou individuální akci předvedl Patrik Křivánek, ale míč do sítě uklidit nezvládl. Čtyřicátá čtvrtá minuta byla již z jiného soudku. Kombinaci z půlky hřiště rozjel Standa Roubec a poslední zpětnou a precizní přihrávku zpátky na něj mezi stojící beky na něj adresoval Luboš Ludvík. Sám proti brankáři se Standa R. nemýlil 2:0.

 

Domácí skóre ještě navýšili

 

Druhou půli se snažili Rouchovany udržet si rytmus z poslední čtvrt hodinky prvního poločasu a začali se dostávat do dalších šancí. Projektil Standy R. pouze orazítkoval levou tyč a pozdější zakončení Patrika K. skončilo na břevně. Síť se hostům potřetí rozvlnila až v 68. minutě. Míč si narazil Robin Havelka, udělal s ním tři kroky a z 25 m placírkou zakončil do levé šibenice. Pak ještě v 90. minutě mohl skóre upravit Petr Jelínek, ale sám proti brankáři opět selhal.

 



Ohlasy k zápasu


1.SK Rouchovany
Jelínek Petr, hráč: Úvod utkání nám vůbec nevycházel, tempo hry diktovali hosté. Až v závěru půle nás probrala naše úvodní branka. Druhou půli jsme se snažili udržet si rytmus z poslední čtvrt hodinky prvního poločasu a začali se dostávat do dalších šancí a jednu z nich jsme využili.




Sestavy


1.SK Rouchovany
D. Holoubek [-] - P. Jelínek [-] , S. Roubec [-] , R. Havelka [-] , M. Virgl [-] - J. Slabý [-] , P. Křivánek [-] - D. Svoboda [-] (46. L. Diviš [-] ) , P. Pachr [-] (81. M. Diviš [-] ) , J. Králík [-] (63. J. Maša [-] ) , L. Ludvík [-]

Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - M. Filipec [-] (48. J. Bárta [-] ) , K. Kocmánek [-] , J. Fiala [-] , P. Vrbka [-] , T. Ondráček [-] (77. M. Ondráček [-] ) , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , J. Kučera [-] (67. R. Kunce [-] ) , L. Buchal [-] , V. Fiala [-]

ŽK: 52. S. Roubec .
Hráči zápasu: S. Roubec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KAŇKA Josef - GRUBER Patrik, HORKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.