M. Požár 21.
J. Krupička 33. (p.)
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník doma vybojoval důležité tři body


Branky


21. M. Požár , 33. J. Krupička (p.) - 41. Š. Dvořák
0

Fotbalisté Březníku si na domácím hřišti proti Koněšínu připsali výhru, která znamená již jistou záchranu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté jen jednou odpověděli na domácí vedení

V Březníku se představili dva týmy, kteří v předešlém zápase své domácí zápasy nezvládly a nezískali ani bod. Březník se tak představil opět před vlastními fanoušky a snažil se tak složit nepovedený domácí reparát a to i za podzimní vysokou prohru 1:5 v Koněšíně. Ve velkém teplu se dočkali diváci prvního gólu ve 21. minutě zásluhou Milana Požára -1:0. Ve 33. minutě pak navýšil vedení z penalty až Jaroslav Krupička z pokutového kopu-2:0. Hostům se podařilo ještě do přestávky snížit zásluhou Štěpána Dvořáka na 2:1.

Ve druhé půli branka již nepadla

Druhá půle pak již nenabídla žádnou gólovou radost, ikdyž šance na obou stranách byly, ale důležité tři body zůstaly na domácím hřišti, naopak Koněšín prohrál třetí zápas v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Trojan Josef, sekretář: Koněšín přijel v početné sestavě a svou aktivní hrou nás zpočátku zaskočil. Naše akce však byly o něco nebezpečnější a přineslo to poločasové vedení. Druhý poločas to od nás byla taková nechtěná udržovačka, protože Koněšín neúnavně napadal naši rozehrávku a snažil se o vyrovnání. Přestože jsme měli vyložených šancí více, všechny body bereme hlavně díky štěstí při spálené hostující šanci, kdy hostující hráč z malého vápna přestřelil prázdnou branku.




Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - D. Břoušek [-] , P. Sobotka [-] , M. Flesar [-] - J. Trojan [-] (86. M. Sýkora [-] ) , D. Křivánek [-] (69. Š. Malach [-] ) , V. Franěk [-] , J. Krupička [-] - J. Zedníček [-] , J. Franěk [-] , M. Požár [-]

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - P. Zahradníček [-] , Š. Dvořák [-] (81. Z. Řezáč [-] ) , M. Ševčík [-] (72. D. Pokorný [-] ) , M. Svoboda [-] , R. Badura [-] , P. Seifer [-] (61. J. Chalupa [-] ) , J. Pospíšil [-] , M. Pokorný [-] , M. Loukota [-] (78. D. Dvořák [-] ) , L. Karásek [-]

ŽK: 67. D. Břoušek , 70. M. Požár .
Hráči zápasu: V. Zedníček , M. Požár - Š. Dvořák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZIMA Petr - DUFEK Luboš (N), STANĚK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.