Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 16:30

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Také Smrk si zastřílel proti oslabeným Hrotovicím B


Branky


1. T. Polovčík , 6. F. Nováček , 10. T. Man , 16. T. Polovčík , 35. M. Pitor , 42. T. Man , 50. T. Man , 60. D. Klištinec (p.)
0

Ani v dalším zápase nenastoupily Hrotovice B v plném počtu a odvezly si ze Smrku osmigólový výprask.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nadělili hostům do poločasu šestku

Do Smrku, který vyhrál poslední tři zápasy a dostal se do bezpečných vod, přijely Hrotovice, které se pomalu ale jistě smiřují se sestupem. V posledních čtyřech zápasech navíc nastupovali kromě jednoho s neúplnou jedenáctkou, s čímž se velice těžko získávají nějaké body. Na podzim ale Smrk v Hrotovicích podlehl 4:2. Zápas začal hned od úvodního hvizdu domácím náporem a po pár vteřinách poslal Smrk do vedení Tomáš Polovčík -1:0. V 6. minutě pak přidal na 2:0 Filip Nováček. Po úvodních deseti minutách tak již bylo rozhodnuto, když se již na 3:0 trefil Tomáš Man. V 16. minutě pak byli hosté zralí na ručník, kdy drtivý nápor domácích korunoval svojí druhou brankou v zápase střelec úvodní branky Tomáš Polovčík -4:0. Potom přeci jen domácím na chvíli střelecký prach vychladl, ale ve 35. minutě dostaly opět hlasivky domácích příznivců zabrat, když mohly oslavovat pátý gól v hostující síti, o který se zasloužil domácí záložník Miroslav Pitor -5:0. Vydařenou první půli ze strany Smrku pak ve 42. minutě vyjádřil také svojí druhou trefou Tomáš Man a stanovil poločasové skóre na 6:0.

Domácí přidali další dvě branky

Ve druhém poločase domácí tým opět brzy po zahájení vsítili gól, když se hattricku dočkal Tomáš Man -7:0. S hosty to tak vypadalo na další dvouciferný příděl, ale domácí tým ubral na své útočná aktivitě a ani střídající hráči se již nedokázali prosadit. Přesto se ještě do gólové kolonky zapsal domácí golman Dominik Klišenec, který proměnil pokutový kop, jehož proměněním stanovil konečný výsledek na 8:0.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Smrk
Horký Karel, hráč: Hosté nastoupili do zápasu v deseti lidech a již od začátku působili odevzdaným dojmem. Po čtvrtém gólu již nebylo o vítězi co řešit.

Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Opět nebudu tento zápas příliš komentovat. Minulý zápas jsme ale v devíti lidech odehráli líp.



Sestavy


TJ FC Smrk
D. Klištinec [-] - V. Jaskula [-] , D. Franc [-] , K. Ondrák [-] , F. Nováček [-] - M. Pitor [-] , T. Man [-] (55. L. Slavík [-] ) , F. Wortner [-] , O. Maláč [-] - O. Suk [-] (57. O. Sobotka [-] ) , T. Polovčík [-] ( V. Kováč [-] ) -

Sokol Hrotovice B
V. Hutař [-] - D. Denemarek [-] - L. Dvořák [-] - J. Virgl [-] - T. Novotný [-] , A. Kovář [-] , V. Beneš [-] , J. Dufek [-] , R. Novák [-] , Z. Kovář [-]

ŽK: 71. D. Franc , 80. M. Pitor , 85. V. Kováč - 75. A. Kovář .
Hráči zápasu: D. Franc , T. Man .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JÁN Jiří - MUSIL Antonín (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.