L. Nožička 54.
M. Mikyska 90. (p.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov opět zvítězil, ale až v poslední minutě


Branky


54. L. Nožička , 90. M. Mikyska (p.) - 2. L. Pekárek
0

Třetí zápas v řadě vyhráli fotbalisté Rudíkova a stále živý své postupové naděje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli brzy do vedení

Domácí tým měl katastrofální vstup do utkání. Hned v první minutě namazal domácí obránce Dobrovolný míč soupeři a ten sen řítil sám na brankáře Doležala, který výborně vyběhl a útočník hostí jej střelou trefil. Přišla druhá minuta a míč propadl mezi oběma stopery domácího týmu a za jejich zády se k míči dostal hostující Pekárek Lukáš a vyběhnutého brankáře Doležala přeloboval. Hosté se tak hned na začátku utkání ujali vedení a teď to bylo na domácích, co s utkáním udělají. Domácí se snažili a šance přicházely. V 10. minutě přihrál Nožička Skryjovi M. a ten utekl obránci a vše zakončil střelou nad bránu. Ve 12. minutě byl u zrodu akce opět Nožička, který tentokrát dal centr na Trnku J., který míč zatáhl k brankové čáře a dal přihrávku pod sebe na Kocha, kterému se míč ve vápně zamotal pod nohama a nakonec o něj přišel. Ve 21. minutě Trnka J. vyzkoušel překvapit brankáře hostí střelou z hranice velkého vápna, brankář byl ovšem na místě a míč vyrazil, z domácích však nikdo nedobíhal. 34. minuta a po samostatné akci zakončuje Nožička střelou nad branku. Blízko gólu byli domácí ve 36. minutě, to Šula přihrál Nožičkovi, ten posunul na pravou stranu Kochovi a ten zakončil střelou na bránu, míč trefil vzdálenou tyč a od tyče skončil v rukou brankáře hostí. Hosté se ke slovu dostali až ke konci první půle, ve 41. minutě získali na půli míč při odkopu domácího brankáře, přišla přihrávka mezi obránce na útočníka Kočího a ten šel sám na brankáře, domácí brankář Doležal opět dobře přečetl jednání soupeře a vyběhl a šanci zneškodnil. Ve 42. minutě domácí brankář vyběhl proti protihráči a ten ho tentokrát překonal, ale na brankové čáře vše zachránil domácí kapitán Mikyska a míč odkopl na rohový kop a tak se šlo do kabin za stavu 0:1 pro hosty.

Rozhodla penalta v poslední minutě

Domácí začali druhý poločas se snahou co nejdříve vstřelit branku, blízko k tomu měl Skryja M., kterému na hlavu „posadil“ míč z rohu Šula, Skryja M. v tutové šanci hlavou poslal míč mimo odkrytou branku. Jak hosté ke konci prvního poločasu zlobili, tak druhý poločas se snažili jen kouskovat hru a tím zdržovat, aby udrželi výsledek. Domácím se podařilo přece jen vstřelit branku a to v 54. minutě, kdy po pravé straně unikl nejlepší domácí hráč na hřišti Nožička a prostřelil brankáře. Hosty ani obdržená branka nevyburcovala k vyšší aktivitě a bránili a bránili. Domácí se sice snažili, ale k vážnějšímu ohrožení branky hostů se dostali pouze sporadicky. V 74. minutě poslal Nožička centr do vápna, kde byl nehlídaný Skryja M., ale na malém vápně netrefil míč. V 89. minutě zahrával trestný kop z pravé strany Šula, našel ve vápně své tři spoluhráče, ale ti si překáželi a sami zabránili míči, aby skončil v síti. O utkání tak rozhodla poslední minuta, to se ve vápně hostů uvolnil domácí útočník a byl soupeřem podražen, musel tedy následovat PK. K PK se postavil kapitán domácího týmu a s přehledem proměnil a završil tak obrat v utkání. Tentokrát se domácí hráči na tři body ve slunečném počasí pořádně nadřeli.
 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: „Soupeři jsme darovali hned v první minutě dvě velké šance a jednu z nich využil. Na soupeři bylo vidět, že mu tento výsledek vyhovuje a bránil toto vedení. Naši hráči opět měli problém se zakončením, ale to už je obehraná písnička. Přece jen se nám podařilo v druhé půli srovnat výsledek a nakonec i zápas otočit v devadesáté minutě z pokutového kopu




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Pažourek [-] , M. Mikyska [-] , M. Jaša [-] , J. Dobrovolný [-] - J. Trnka [-] (58. Z. Skryja [-] ) , L. Nožička [-] , V. Šula [-] , J. Koch [-] (85. Z. Partl [-] ) - M. Skryja [-] , P. Trnka [-]

SK Radkovice
M. Kašparides [-] - L. Kočí [-] (63. M. Konfršt [-] ) , L. Pekárek [-] , M. Němec [-] , R. Odstrčil [-] , V. Štolz [-] , L. Štolz [-] (88. R. Žák [-] ) , V. Zahradník [-] , M. Nováček [-] , J. Pekárek [-] , T. Růžička [-] (57. M. Hlouch [-] )

Hráči zápasu: L. Nožička - L. Pekárek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOLÝ Petr - GRUBER Patrik, LINDUŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.