Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov stále živý postupovou naději


Branky


0

Jasnou výhrou domácích podpořenou hattrickem Ondřeje Štolpy skončil zápas v Rudíkově, který může stále doufat v postup do Okresního přeboru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli o branku lepší

Přišla 5. minuta a průnik domácího hráče Trnky P. po pravé straně, narazil však na bránící hráče soupeře, míč odrazili pouze ke Skryjovi M. a ten přihrál na volného Komínka ve vápně, který zaznamenal hned z první šance branku. Domácí byli při chuti a i u dalších šancí byl aktivní Komínek. V 7. minutě podnikl útok po pravé straně a poslal centr na Skryje M., obránce hostů v posledním okamžiku míč odkopl na rohový kop. V 15. minutě si Komínek narazil s Trnkou P. a přihrál do vápna Štolpovi, který v jasné šanci netrefil bránu. Přišla 17. minuta a špatný odkop obránce hostů, na míč si naběhl Komínek a levou nohou z voleje uklidil míč do sítě hostů podruhé. Minutu po tom však nabídl šanci hostům Trnka P., který poslal přihrávku svým obráncům tak nešťastně, že vyslal ke zteči domácí branky hostujícího Slabého, který přehodil brankáře Trnku Z. Domácím tato branka vzala vítr z plachet a do konce poločasu sice měli otickou převahu, ale bez efektu. Za zmínku snad stála jen šance ve 32. minutě, kdy se po rohovém kopu domácího týmu dostal míč k Trnkovi P. a vystřelil z hranice velkého vápna, jeho střelu tečoval jeden z obránců, ale výborný zákrok hostujícího brankáře Holoubka zabránil brance.

Ondřej Štolpa dovedl domácí hattrickem k výhře

Druhý poločas už byl v režii domácího týmu. V 53. minutě centr do vápna hostů a poprvé v akci hlavou Mikyska, brankář vyrazil na rohový kop. Hned minutu na to byl ve vápně hostů v šanci Štolpa, tentokrát ještě poslal míč mimo bránu. V 56. minutě se do šance dostal Trnka P., ale trefil obránce, míč se od něj odrazil ke Komínkovi, který nechtěl zkompletovat hattrick a posunul míč na volného Štolpu a ten se už nemýlil a dal gól. V 58. minutě unikl soupeři Komínek a tentokrát se zachoval sobecky, místo přihrávky vystřelil a minul bránu. V 66. minutě byli domácí v přečíslení a řítili se tři na dva obránce, Skryja M. mohl přihrát před prázdnou branku Kochovi, vystřeli a trefil tyč, míč se odrazil k Trnkovi P. a ten neprostřelil bránící hráče. V 71. minutě poslal Koch krásnou českou uličku na Trnku P., který předběhl stopera a před sebou už jen brankáře, ale trefil pouze jeho nohy. V 78. minutě naservíroval Benáček míč za obránce Štolpovi a ten jen poslal míč podél brankáře do sítě. V 87 minutě šli domácí opět tři na dva, Skryja M. měl před sebou dva stopery a na křídlech své spoluhráče, vybral si na pravé straně Štolpu a ten nedal brankáři šanci a poslal míč k tyči do sítě a dovršil tak svůj čistý hattrick ve druhém poločase. Poslední slovo však mohli mít hosté, kteří se dostali k jediné šanci v druhém poločase v 90. minutě, to se Křivánek dostal do šance a vystřelil na brankáře Trnku, ale ten střelu vykopl nohama.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír, trenér: Po prvním poločase jsem byl s výkonem týmu nespokojený, hlavně mladí hráči hráli ustrašeně. O přestávce jsem měl monolog a s hráči si to vyříkal, slova padla na úrodnou půdu a druhý poločas už byl o něčem jiném. Nakonec jsme přesvědčivě vyhráli 5:1.




Sestavy


FK Rudíkov
Z. Trnka [-] - J. Pažourek [-] , M. Mikyska [-] , L. Benáček [-] , J. Dobrovolný [-] (76. V. Skryja [-] ) - O. Štolpa [-] , P. Trnka [-] , J. Miškela [-] , L. Nožička [-] (80. R. Votava [-] ) - M. Skryja [-] (87. J. Trnka [-] ) , F. Komínek [-] (63. J. Koch [-] )

1.SK Rouchovany
D. Holoubek [-] - R. Škarabela [-] , O. Urban [-] , J. Slabý [-] , R. Havelka [-] , L. Ludvík [-] , P. Křivánek [-] , P. Pachr [-] (69. D. Svoboda [-] ) , R. Kalina [-] (55. J. Králík [-] ) , P. Jelínek [-] , M. Virgl [-]

Hráči zápasu: F. Komínek , O. Štolpa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - BRADA Tomáš, PAŽOUREK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.