0:3
(0:1)
38. J. Tůma
64. L. Sobotka (p.)
83. J. Oulehla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel to dokázal - postupuje


Branky


38. J. Tůma , 64. L. Sobotka (p.) , 83. J. Oulehla
0

Očekávanou výhrou a postupem Pyšele do okresu skončilo utkání v Koněšíně

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté načali postupový sen

 

Z Pyšela sálala pohoda už při příjezdu na hřiště Koněšína, kde se v posledním kole mělo rozhodnout o vítězi III.třídy. K tomu by stačil hostům proti značně zdecimované sestavě domácích i bod. Že se může dít pro Pyšel něco vyjímečného potvrzovalo i to, že jej přijela podpořit dobrá sedmdesátka fanoušků, kteří zkrátka chtěli být u toho a nenechat si ujít historický okamžik. Ten se rodil sice pomalu, ale jistě. Hosté měli hned zpočátku herní převahu, kterou se jm ale dlouho nedařilo zužitkovat. Chyběla tomu kvalitní finální přihrávka po zemi – všechno do té doby řešili nákopy za obranu. Až ke konci poločasu po zbytečné ztrátě domácích šel Pyšel do brejku dva na jednoho, kdy si pak Tůma zasekl balon na vápně a podél brankáře otevřel skóre – 0:1.

 

Hosté přidali další dvě postupové branky

 

Druhá půle se nesla v podobném duchu. Rozhodnutí přišlo po zhruba hodině hry, kdy rozhodčí posoudil zákrok Pospíšila jako penaltový a za následné protesty byl faulující hráč ještě vyloučen. Pokutový kop pak do protipohybu brankáře bezpečně proměnil Sobotka – 0:2. Proti deseti už to pak hosté měli jednodušší a domácí naopak v deseti o to složitější a šlo už jen o to důstojně dohrát zápas. O vítězi už ale nebylo pochyb a konečnou podobu dal výsledku v závěru Oulehla po střele na zadní tyč – 0:3. Po závěrečném hvizdu pak mohlo propuknout na hřišti bujaré veselí a nezbývá nic jiného, než Pyšelu pogratulovat k postupu do okresu.

 



Ohlasy k zápasu



Ikdyž nám stačil bod, šli jsme do zápasu s tím, ze chceme zvítězit. Soupeře jsme přehráváli, i s velkým respektem. Koněšín nezahrál vůbec špatný zapas, ale vyhráli jsme zaslouženě. Teď můžeme po podařené sezóně slavit postup do Okresního přeboru. Díky za výkon soupeři. Rád bych poděkoval celému týmu za sezónu. Myslím, že jsme si postup za celou sezonu zasloužily a věřím v to, že se nám bude dařit i nadále. Díky kluci!!!!!!



Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - Š. Dvořák [-] , Z. Řezáč [-] (53. L. Konečný [-] ) , M. Ševčík [-] , R. Badura [-] , D. Dvořák [-] (68. D. Pokorný [-] ) , J. Pospíšil [-] , T. Konečný [-] , P. Zahradníček [-] , P. Seifer [-] , M. Pokorný [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , O. Adam [-] (87. L. Šoukal [-] ) , L. Tůma [-] , D. Šubert [-] - D. Šabacký [-] , O. Tůma [-] , I. Nováček [-] (90. P. Dufek [-] ) , J. Oulehla [-] - J. Tůma [-] (84. M. Štrosz [-] ) , L. Sobotka [-] (71. J. Höfner [-] )

ŽK: 61. P. Seifer , 63. J. Pospíšil . ČK: 63. J. Pospíšil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACEK Ivo - DLOUHÝ Lukáš, MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.