Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 10:15

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř si na začátek jara smlsla na Koutech B


Branky


6. J. Grün , 9. J. Grün , 20. J. Grün , 27. J. Grün , 71. J. Pintér , 73. J. Grün , 79. K. Svoboda , 81. K. Svoboda
0

Druhý tým tabulky z Litohoře si na začátek jara s chutí zastřílel a i zásluhou kanonýra Jana Grüna, autora pěti branek porazil jednoznačně Kouty B 8:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli jasně první půli

Domácí nastoupili do utkání s novou posilou Mírou Ferdanem a hned od začátku to byli domácí, kteří udávali tempo zápasu. V 6. minutě po přihrávce Trávníčka přehodil Grün hostujícího brankáře 1:0. Neuběhly ani 2 minuty a Grün zvyšoval po přihrávce Svobody na 2:0. Hosté zahrozili v 12. minutě po chybě Szaba, ale z vápna netrefili domácí branku. Ve 20. minutě proměnil samostatný únik Grün a zvyšoval na 3:0. Ve 28. minutě opět proměnil samostatný únik Grün 4:0. Ve 33 minutě po Grünově nahrávce přestřelil prázdnou branku hostí Bouda. Ve 42. minutě vybojoval Grün míč ve vápně hostí a předložil jej Boudovi, ale ten z malého vápna opět netrefil prázdnou branku 

Litohoř pokračovala v kanonádě

V závěru poločasu šel sám na brankáře Bouda, ale těsně minul hostující branku. Do 2 půle vstoupili lépe opět domácí a střídající Pinter hlavou zvýšil na 5:0. V rozmezí od 47-53 minuty měl dvě tutovky střídající Šibor, ale nedal. Zanedlouho poté po samostatném úniku zvyšoval na 6:0 Grün. 20 minut před koncem po individuálních akcích zvýšil Karel Svoboda na 7:0, vzápětí na 8:0.V samostatném závěru neproměnili vyložené šance Ferdan a dvakrát Šafrata. 



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent: Zasloužené vítězství. Výhra mohlo být ještě mnohem a mnohem vyšší. Pro hosty to tak bylo skóre ještě milosrdné.




Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - L. Dolanský [-] , J. Trávníček [-] (75. L. Klejdus [-] ) , M. Ferdan [-] , R. Szabó [-] - D. Punčochář [-] (74. P. Obrdlík [-] ) , P. Szabó [-] (55. J. Pintér [-] ) , K. Svoboda [-] , K. Svoboda [-] - D. Bouda [-] (46. D. Šibor [-] ) , J. Grün [-] (77. M. Šafrata [-] )

SK Kouty B
O. Veselý [-] - J. Nováček [-] , M. Smejkal [-] , T. Štveráček [-] , A. Dočekal [-] , R. Caha [-] , L. Paiskr [-] (63. F. Neuman [-] ) , R. Komínek [-] , S. Čech [-] , L. Neuwirth [-] , R. Veselý [-] (46. P. Dočekal [-] )

ŽK: 66. R. Szabó , 83. M. Šafrata .
Hráči zápasu: J. Grün , K. Svoboda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OŠMERA František - DLOUHÝ Lukáš, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.