4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 14:00

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov zvládl úvodní zápas jara


Branky


0

Jakubov se na úvod jara utkal s předposledními Slavicemi a dokázal je na domácím hřišti porazit a připsat si důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakubov se prosadil dvakrát před koncem půle

Úvodní zápas jara svedl dva nováčky soutěže, a ten zatím úspěšnější Jakubov se musel ujmout rolí hositele. Na podzim totiž na půdě soupeře odehrál a to velice povedeně. Zaznamenal totiž svoji nejpřesvědčivější výhru tohoto ročníku, když zvítězil jasně 6:1. Jakubov tak dostal soupeře, proti kterému se jim dařilo a měl šanci na poprvé v této sezóně zvítězit na donácím hřišti, což se mu zatím nepovedlo. Slavice tak měly být ideálním soupeřem, zvlášť, když poslední čtyři venkovní zápasy vždy prohrály. Domácí byli od začátku zápasu lepší, ale do vedení šli až ve 37. minutě Jaromírem Novákem -1:0. V poslední minutě pak přidal důležitou branku na 2:0 Pavel Matušína.

I ve druhé půli se domácí dvakrát prosadil v koncovce

I po změně stran byli domácí lepší a až v závěru přidali další dvě branky. Nejprve se trefil v 84. minutě svou druhou trefou Jaromír Novák a na konečných 0:4 dal v 86. minutě Milan Dunkler.



Ohlasy k zápasu



SK Slavice
Linhart Jiří, asistent trenéra: Domácí byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - M. Dunkler [-] , J. Smetana [-] , T. Vrbka [-] (74. D. Mikýsek [-] ) , J. Dostál [-] - M. Chalupa [-] (79. V. Vejmelka [-] ) , R. Jelínek [-] , J. Novák [-] - P. Matušína [-] (85. M. Gáborík [-] ) , T. Kosmák [-] , M. Dunkler [-] (89. J. Dvořák [-] ) -

SK Slavice
D. Trojan [-] - P. Zima [-] (80. O. Kutina [-] ) , O. Mařan [-] , R. Linhart [-] (46. Z. Vlčan [-] ) , M. Fogaš [-] (83. Z. Fekiač [-] ) , M. Chromý [-] (87. T. Janoušek [-] ) , Š. Tomek [-] (53. M. Stonáček [-] ) , P. Bartůšek [-] , L. Tomek [-] , L. Němec [-] , P. Jelínek [-]

ŽK: 59. L. Tomek .
Hráči zápasu: J. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: RYGL Antonín - KOŠÁK František (N), ŠVIHÁLEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.