5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice na úvod jara nadělovaly


Branky


0

Myslibořice vstoupily do odvetné části jasnou výhrou nad Šebkovicemi B 5:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli po půl hodině do vedení

Myslibořice začaly jarní část sezóny s rezervou Šebkovic, která přijela bez posil z „A" týmu, hrající ve stejný čas a s pár dorostenci v základní sestavě. O to to měli domácí lehčí, ale přesto je nečekal lehký zápas, protože Šebkovice obdržely pouze 12 branek a pyšnily se nejlepší obranou v soutěži. Domácí sice drželi míč více na svých kopačkách, ale chyběl jim klid v kombinaci a strašně moc nepřesností nepřineslo téměř žádnou vyloženou šanci. Pár pokusů ze stření vzdálenosti přeci jen přišlo, s těmi však ostřílený brankář Šebkovic Jakub Kuba neměl sebemenší problém. Myslibořice se přeci jen dostali o vedení, po půl hodině hry zatáhl míč po pravém křídle Bohumil Mencák a předložil míč nabíhajícímu Milanovi Pevnému, který neměl problém skórovat a dát kýžený klid na kopačky domácích. Hosté, i když hráli po větru, tak z této výhody nic nevytěžili a do kabin šly oba týmy za těsného vedení Myslibořic 1:0.

Domácí v závěru navyšovali skóre

Druhý poločas hráli po větru domácí a i obraz hry se zlepšil, hlavně ukazatel skóre. V 67. minutě si na hlavičku vyskočil Bobumil Mencák a překonal vybíhajícího brankáře. Domácí poté prostřídali a dál drželi opratě ve svých rukou, ale další branky padaly až v úplném závěru. V 79. minutě si domácí srazili centr Jakuba Horáka do vlastní branky a to byl konec nadějí na bodový zisk z venkovního prostředí. V 87. minutě po citlivém ponechání výhody hlavního sudího Oldřicha Kaliny zužitkoval přihrávku Vojtěcha Čapouna úplně osamocený Miroslav Ludvík a navýšil skóre na 4:0. Skóre mohl navýšit po individuální akci přes půl hřiště Lubomír Macháček, jeho samostatný nájezd však bravurně zlikvidoval nejlepší hráč hostů, brankář Jakub Kuba. V předposlední minutě naposledy v zápase rozvlnil síť opět Miroslav Ludvík, tentokrát z bezprostřední blízkosti uzavřel hlavičkou skóre utkání na konečných 5:0 a Myslibořice se tak mohly radovat ze zasloužené domácí výhry.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Palát Tomáš, trenér: Až na první půli, tak jsme byli jasně lepším týmem. Ze začátku vázla přihrávka. Vedoucí gól nás uklidnil. Soupeř přijel pouze v jedenácti. Po druhém gólu přestali hosté běhat a zápas byl tak jednostranný.

TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: První půle z naší strany ještě ušla, ale po druhém inkasovaném gólu jsme již odpadli. Nastoupili jsme v základu se třemi dorostenci.



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - P. Vejvoda [-] , M. Šoustal [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] - M. Pevný [-] (79. M. Ludvík [-] ) , P. Kocáb [-] (58. O. Pekárek [-] ) , J. Horák [-] , M. Čapoun [-] (72. V. Mrňa [-] ) - M. Mezlík [-] (66. V. Čapoun [-] ) , B. Mencák [-] (83. D. Šoustal [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
J. Kuba [-] - J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] - P. Hrůza [-] , L. Ryvola [-] , M. Roupec [-] , S. Zikmund [-] - J. Svoboda [-] (80. M. Kořínek [-] ) , O. Burian [-] , J. Němec [-] (85. J. Uhlíř [-] ) - M. Uhlíř [-]

ŽK: 59. B. Mencák , 72. V. Čapoun - 61. J. Holčapek .
Hráči zápasu: M. Šoustal , J. Horák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KALINA Oldřich - FŇUKAL Lubomír, VRZÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.