Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice si vezou z Přibyslavic B pořádný výprask


Branky


0

Zápas mezi rezervou Přibyslavic a Myslibořicemi skončil jasnou výhrou domácích 6:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ovládli jasně první půli

Po nepovedeném minulém utkání si chtěli domácí fotbalisté spravit chuť a urvat tři body, nicméně přijel velmi těžký soupeř z Myslibořic. Ovšem už od začátku se domácí do soupeře zakousli a hned ve třetí minutě se měnilo skóre, když míč do sítě uklidil Pacal. Za další tři minuty se skóre měnilo znovu. Byl to tentokrát Lopatář, který se protáhl po levé straně, pronikl do vápna a prostřelil hostujícího golmana. Domácí měli další šance, tu největší nevyužil Pacal,kdy z malého vápna zastavilo břevno hostující branky. Poté se proti střele Masopusta vytáhl hostující brankář. Další šance domácích zastavil zdvižený praporek. Do poločasu to stále nebylo vše a už na 3:0 zvýšil ve prospěch domácího celku Packa. V průběhu skvělého prvního poločasu se přece jen objevila kaňka, kdy musel střídat domácí kapitán Vejmělek, kterého nahradil Molák. První poločas nakonec přinesl 4 branky, když opět mířil přesně Pacal. Hosté si prakticky nevypracovali žádnou vyloženější šanci a výsledek 4:0 po půlce mohl být ještě větší.

Domácí skóre ještě navýšili

Ve druhé půli hosté přidali a ze začátku měli více ze hry, ale stejně jak v prvním poločase výrazně neohrozili domácího brankáře Čejku. Tempo zápasu lehce upadlo, přesto se skóre ještě měnilo. Už na 5:0 zvyšoval Lopatář. Hosté se snažili aspoň o čestný úspěch, ale toho se bohužel nedočkali, naopak šestou a zároveň poslední branku zápasu vstřelil opět Pacal a uzavřel tak skóre zápasu. Domácí tedy zaslouženě berou tři body a dali zapomenout na minulé nepovedené utkání.



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Do Přibyslavic jsme odjížděli bez třech hráčů základní sestavy včetně Bohumila Mencáka, který nám citelně chyběl. Přesto tato sestava měla na body, jenže když už po 6. minutě prohrávate 2:0, je to těžké. Nedokázali jsme ubránit nakopávané míče, které domácí preferovali. Všechny góly byly jako přes kopírák a do prázdné branky a to se ještě několikrát domácí vystavili do postavení mimo hru. Druhý poločas byl lepší, jenže ani čestná branka nám nebyla souzena.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
M. Čejka [-] - M. Karafiát [-] (58. L. Sekerka [-] ) , P. Vejmělek [-] (32. M. Molák [-] ) , J. Rambousek [-] , M. Picmaus [-] - P. Mícek [-] , J. Packa [-] , P. Masopust [-] (61. T. Kuthan [-] ) , I. Samek [-] (71. J. Škarvada [-] ) - J. Pacal [-] , L. Lopatář [-] (62. V. Škorpík [-] )

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - T. Kratochvíl [-] , V. Mrňa [-] (68. D. Šoustal [-] ) , M. Šoustal [-] , L. Macháček [-] (84. T. Palát [-] ) - P. Kocáb [-] (46. M. Ludvík [-] ) , J. Horák [-] , O. Pekárek [-] , M. Čapoun [-] (79. L. Svoboda [-] ) - M. Mezlík [-] , V. Čapoun [-]

ŽK: 66. J. Packa - 62. M. Ludvík , 74. T. Kratochvíl .
Hráči zápasu: J. Pacal , L. Lopatář .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOLÝ Petr - VEJMĚLEK František (N), PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.