0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř útočí na první místo


Branky


87. J. Grün , 90. D. Bouda
0

Ve šlágru kola se dočkali fotbalisté Litohoře opět výhry a dýchají vedoucímu Opatovu na záda

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První poločas měli herní převahu hosté z Litohoře, ale do první velké šance se dostali domácí. Hostující golman ale dokázal skvěle zakročit. Litohoř si větší šance vytvořila až v závěru první půle, ale i tady se skvěle předvedl domácí brankář.

Hosté v závěru urvali všechny body

V druhé půli byli lepším týmem domácí a vypracovali si několik stoprocentních šancí, ale prosadit se nedokázali. Hosté také několikrát zahrozili, ale většinu střel dokázali domácí obránci zblokovat nebo zlikvidoval včasným vyběhnutím šebkovický brankář. Když už se zdálo, že zápas dospěje do bezbrankové remízy, prošla jedna přihrávka na penaltu volnému litohořskému útočníkovi a ten už se prosadit dokázal. Na konečných 0:2 upravili hráči Litohoře v nastaveném čase do prázdné brány při domácí power play.



Ohlasy k zápasu



TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent trenéra: Chci poděkovat hráčům za bojovný výkon. Dnes to bylo hlavně o štěstí a zápasu by asi slušela remíza. Velice nás podržel v brance Ondra Dvořák.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
K. Klubal [-] - J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] - L. Ryvola [-] , S. Zikmund [-] , M. Roupec [-] (80. P. Tržil [-] ) - J. Svoboda [-] (55. O. Netík [-] ) - P. Konvalinka [-] , T. Kotačka [-] , J. Němec [-] (46. M. Rygl [-] ) , L. Pecka [-] (46. P. Hrůza [-] )

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - M. Ferdan [-] , R. Szabó [-] , J. Trávníček [-] , L. Dolanský [-] - D. Punčochář [-] (86. P. Obrdlík [-] ) , P. Szabó [-] , K. Svoboda [-] , K. Svoboda [-] - D. Bouda [-] , J. Grün [-] (89. J. Pintér [-] )

ŽK: 29. J. Holčapek - 61. K. Svoboda , 79. R. Szabó , 81. K. Svoboda .
Hráči zápasu: O. Dvořák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - EBERL Zdeněk (N), KAŠÍK Bohumír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.