1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Opatov poprvé prohrál


Branky


0

Opatovští fotbalisté si ve venkovním zápase s Kouty B připsali první letošní porážku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli poměrně brzy do vedení

Kouty B po debaklu v Litohoři 8:0, přivítaly na svém hřišti dalšího adepta postupu Opatov, který v minulém kole zvítězil po těžkém boji na domácím hřišti s Novými Syrovicemi B 1:0. Na podzim pak Opatov svého soupeře porazil 4:2. Ve větrném zápase domácí tým zaskočil lídra tabulky a hned v 15. minutě mohli slavit. Kapitán Roman Komínek rozehrával přímí kop a v pokutovém území našel hlavu Aleše Dočekala, jehož hlavička na vzdálenou tyč rozvlnila Kšírovu síť -1:0. Hosté se z vedoucí branky nemohli po celou první půli vzpamatovat, a proto se šlo do kabin za překvapivého vedení domácích 1:0.

Ve druhé půli branka již nepadla

 Ve druhém poločase už byli o něco lepší hosté, ale nemohli si vytvořit nějakou vyloženou šanci, která by zaskočila brankáře Ondřeje Veselého . Opatov pak ani v závěru zápasu nevyvinul takový tlak, aby se dočkali alespoň vyrovnání. Proto se Opatov dočkal první, která jim tak komplikuje cestu za postopem do Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Neumann František, trenér: První půle byla i díky větru lepší pro nás. Ve druhém poločase už ale byli o něco lepší hosté, ale bez vyložených šancí.




Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - M. Machát [-] (56. R. Veselý [-] ) , M. Smejkal [-] , T. Štveráček [-] , A. Dočekal [-] (88. F. Neuman [-] ) , R. Caha [-] , L. Paiskr [-] , R. Komínek [-] , S. Čech [-] , L. Neuwirth [-] , P. Dočekal [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - F. Šinkovský [-] , D. Vybíral [-] , L. Kabelka [-] , J. Horáček [-] , R. Novotný [-] , M. Kravka [-] , J. Neckář [-] , M. Malík [-] , Z. Daniel [-] , R. Kabelka [-]

ŽK: 80. M. Smejkal , 86. A. Dočekal - 52. L. Kabelka , 70. D. Vybíral , 72. J. Neckář .
Hráči zápasu: A. Dočekal - Z. Daniel .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - ZIMOLA Zdeněk (N), KVAISER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.