1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 10:15

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitá hubená výhra Opatova


Branky


0

Opatov se oklepal z porážky z minulého kola a proti Šebkovicím opět naplno zabodoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdeněk Daniel střelecky táhne Opatov

Na půdu vedoucího Opatova přijel rezervní tým z Šebkovic. Opatov ukusil první jarní porážku v Koutech a jeho náskok je tu tam a jen díky předehrávanému utkání stále vévodí tabulce. Šebkovice B ale zatím na jaře nepředvádějí žádné zázraky a jsou zatím bez bodu a i bez vstřeleného gólu. Podzimní měření sil v Šebkovicích po remíze 1:1 vítěze nenašlo. Opatovští chtěli zapomenout na minulou porážku a hned ve 12. minutě se prosadila domácí střelecká jistota Zdeněk Daniel -1:0. Na hostech bylo vidět jejich střelecké trápení, které se tak přeneslo již na pět poločasů bez vstřelené branky. Ale ani domácím se zatím střelecky tolik nedaří a jejich gólová norma posledních kol  tak byla do první půle vyčerpána.

Ve druhé půli branka již nepadla

Prognózy se tak ve druhém poločase naplno vyplnily a šebkovičtí se tak ani ve svém třetím jarním zápase branky nedočkali a Opatovu tak opět stačila nejhubenější výhra 1:0, k udržení vedoucí příčky, sic se zápasem k dobru.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice B
Říha Zdeněk, vedoucí: Prohráli jsme zaslouženě. Pochválil bych nejvíce našeho mladého gólmana. Nemůžeme se nějak na jaře chytnout.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Solař [-] , J. Fortelný [-] , D. Čučelin [-] (77. J. Skála [-] ) , F. Šinkovský [-] , D. Vybíral [-] , L. Kabelka [-] , J. Horáček [-] (64. J. Neckář [-] ) , R. Novotný [-] , A. Konečný [-] , Z. Daniel [-]

TJ Sokol Šebkovice B
M. Papoušek [-] - J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] , P. Hrůza [-] - L. Ryvola [-] , M. Roupec [-] (84. P. Tržil [-] ) - J. Svoboda [-] (77. J. Němec [-] ) - O. Netík [-] , M. Uhlíř [-] , M. Roupec [-] , T. Kotačka [-]

ŽK: 86. F. Šinkovský - 6. T. Kotačka , 38. P. Hrůza , 54. L. Ryvola , 82. J. Fejta .
Hráči zápasu: M. Papoušek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - SPURNÝ Karel (N), KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.