Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice vyhrály přestřelku s Podhoráckem


Branky


0

Myslibořice se po výhře nad Podhoráckem posunuly před svého soupeře na třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po proměněné penaltě vyhráli první půli

Počasí zápasu o lepší umístění v tabulce moc nepřálo, vítr a déšť znepříjemňoval hrací podmínky. Zápas začal lépe pro domácí Myslibořice, po čtvrt hodině hry, se k rozehrání přímého kopu postavil Lubomír Macháček a střelou pod nadskakující zdí zamířil přesně k tyči a vstřelil svoji první branku v sezóně. Podhorácko přispěchalo s rychlou odpovědí, po pohledné narážečce překonal Martin Táborský střelou na zadní tyčku Radka Vodičky a bylo srovnáno. Myslibořice měly více ze hry, ale z velkého množství rohových kopů nedokázaly nic vytěžit. Další přímý kop Lubomíra Macháčka bravurně zlikvidoval Karel Řeřucha, když vytáhl míč mířící do šibenice. O chvíli později vytáhl další super zákrok proti střele Martina Čapouna, který mířil přesně do druhého horního rohu. Těsně před koncem prvního poločasu nařídil rozhodčí Kaňka přísnou penaltu ve prospěch Myslibořic po faulu na Miloše Mezlíka, kterou Michal Šoustal dokázal proměnit a strhnout poločasové vedení na stranu domácích.

Druhá půle přinesla dva góly na obou stranách

Začátek druhého poločasu zcela ovládli domácí, Miloš Mezlík se během chvíle ocitl ve třech velice dobrých šancích, jenže střelecká smůla se ho pořád drží a tak nedokázal skórovat. To co se nepovedlo Milošovi zvládl po nadýchaném centru Ondřeje Pekárka z prvé strany úplně nehlídaný Michal Šoustal, který hlavičkou navýšil náskok na 3:1. V 67. minutě po sérii chyb Myslibořické obrany zakončoval na malém vápně hlavičkou Radek Šplíchal a snížil na 3:2. Odpověď domácích na sebe nenechala dlouho čekat, po rohovém kopu se míč odrazil k Lubomírovi Macháčkovi, který propálil všechno, co mu stálo v cestě a svým druhým gólem v zápase zvýšil vedení Myslibořic na 4:2. Vypadalo to, že se zápas už jen dohrává, ale přesto přišla ještě jedna zápletka. V 85. minutě však chytl Radek Vodička míč na hranici velkého vápna, rozhodčí míč viděl venku z pokutového území a ukázal domácímu brankáři červenou kartu, po konzultaci s pomezním však správně červenou kartu odvolal a pokračovalo se míčem rozhodčího. Hosté cítili křivdu a sesypali se na rozhodčího, který podle jejich názoru nepískal rovinu a pomohl Myslibořicím už tím, že nařídil přísnou penaltu v prvním poločase. Bohumil Mencák se ujal míče rozhodčího a k udivení všech si úmyslně vstřelil vlastní branku. Pro Myslibořice pak začala parná pětiminutovka, kdy hosté chtěli z minima vytěžit maximum, to se jim však nepovedlo a všechny body zůstaly v Myslibořicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Zápas jsme zvládli a myslím, že po herní stránce jsme na tom byli lépe než hosté. Trenéři hodně zamíchali sestavou a myslím si, že správně. Měli jsme sice trochu více štěstí na výroky rozhodčího, ale to nic nemění na zasloužené výhře. Hosté prakticky ze dvou šancí vstřelili tři branky. Podařilo se nám tak zapomenout na ostudnou prohru z Přibyslavic.




Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - P. Vejvoda [-] , M. Šoustal [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] - J. Horák [-] , O. Pekárek [-] (89. D. Šoustal [-] ) , M. Ludvík [-] (59. V. Mrňa [-] ) , M. Čapoun [-] - B. Mencák [-] , M. Mezlík [-] (73. V. Čapoun [-] )

FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - J. Roupec [-] , M. Řepa [-] , D. Hybner [-] , P. KLíma [-] (77. J. Klíma [-] ) - R. Šplíchal [-] , L. Ferdan [-] , M. Zikmund [-] , M. Táborský [-] - V. Trojan [-] , Z. Svoboda [-] (54. M. Hybner [-] )

ŽK: 58. M. Ludvík - 23. M. Zikmund , 40. L. Ferdan , 42. P. KLíma , 72. M. Řepa , 72. J. Roupec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KAŇKA Josef - PALÁT Milan (N), VRZÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.