4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:00

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B doma nezaváhaly


Branky


41. M. Chromý (vl.) , 53. S. Čech , 59. J. Nováček , 89. S. Čech - 56. J. Daňhel
0

Jasnou roli favorita potvrdily na domácí půdě Kouty B a přiblížily se výrazně ke středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté pomohli domácím vlastním gólem

Kouty B přivítaly na svém hřišti poslední tým tabulky ze Slavic a po minulé domácí výhře nad vedoucím Opatovem byli jasným favoritem a navíc měli svému soupeři vracet porážku z podzimu. Od té doby Slavice prohrály devět zápasů v řadě a postupně se propadli až na poslední pozici. Kouty B od úvodního hvizdu dokazovaly, že oni chcou být tím týmem, který bude diktovat tempo hry. Marně však domácí dobývali dobře připravenou obranu hostí. Hosté občas vystrčili růžky, ale bez gólového efektu. Až ve 41. minutě pomohli domácímu týmu v jejich gólovém snažení hosté, kdy se od Martina Chromého dostal míč za záda vlatního brankáře Dušana Trojana -1:0. Domácí tým si tak mohl zhluboka oddechnout a jít do druhé půle s lehkým vedením.

Domácí ve druhé půli již kralovali

Do druhého poločasu pak vstoupili mnohem lépe domácí a hned v 53. minutě zvyšoval na 2:0 Stanislav Čech. Hosté ale nechtěli složit zbraně, kdzž dlouho drželi nerozhodný výsledek, a tak se snažili se zápasem ještě něco udělat, a to se jim také velmi brzy povedlo, když se v 56. minutě trefil veterán týmu Jaroslav Daňhel a bylo to zas jen o jednu branku -2:1. Jenže také domácí našli rychlou odpověď na gól. V 59. miinutě tak asi definitivně zlomil odpor hostů sřídající Jakub Nováček -3:1. Konečnému výsledku 4:1 pak dal v 89. minutě podobu Stanislav Čech.



Ohlasy k zápasu


SK Kouty B
Neumann František, trenér: V dnešním zápase jsme měli více ze hry. Většinu prvního poločasu jsme hráli na soupeřově polovině. Ve druhém poločase jsme dokonce neproměnili penaltu. Dvakrát se pak prosadil sváteční střelec Stanislav Čech.

SK Slavice
Jiří Linhart (trenér): "První půle byla vyrovnaná, ve druhé půli již byli domácí lepším týmem, Naším nejlepším hráčem byl Otto Mařan."



Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - S. Čech [-] , M. Machát [-] (46. J. Nováček [-] ) , M. Smejkal [-] (56. J. Cejpek [-] ) , A. Dočekal [-] (77. F. Neuman [-] ) , T. Štveráček [-] , R. Caha [-] , R. Komínek [-] , L. Neuwirth [-] , L. Paiskr [-] , P. Dočekal [-]

SK Slavice
D. Trojan [-] - M. Chromý [-] , J. Daňhel [-] (75. Š. Tomek [-] ) , M. Svoboda [-] , R. Linhart [-] , M. Fogaš [-] , O. Mařan [-] , M. Stonáček [-] (81. T. Janoušek [-] ) , L. Tomek [-] , L. Němec [-] , P. Bartůšek [-]

ŽK: 36. L. Tomek , 77. M. Chromý .
Hráči zápasu: S. Čech .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: OŠMERA František - NOVÁČEK Libor (N), BĚHOUNEK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.