0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice s Jakubovem doma bez branek


Branky


0

Myslibořice se proti šestému celku tabulky z Jakubova gólově neúprosadily a promarnili šanci zaútočit na druhou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Zápas, ve kterém se Myslibořice mohly v případě výhry posunout na průběžné druhé místo, byl zároveň na nějaký čas poslední pro Jakuba Horáka, který do něj nastoupil s kapitánskou páskou. Zápas byl z obou stran plný nepřesností a brankových situací bylo pomálu. Hosté spoléhali především na nákopy za obranu a rychlonohé útočníky, kteří zatápěli Myslibořické obraně. Jako první se ve vážnější situaci ocitli domácí Michal Šoustal při ponechané výhodě natáhl ze střední vzdálenosti a míč orazítkoval tyčku. Na druhé straně byl ve slibné situaci po protiútok Radek Jelínek, ale jeho pokus zneškodnil jeho jmenovec brankář Radek Vodička. Myslibořice mohly odcházet do kabin s jednobrankovým vedením, ve 45. minutě promáchl Jakubovský stoper míč  a ten padl na malém vápně přímo k noze Bohumila Mencáka, ten trestuhodně napálil míč vší silou a místo do horní části branky letěl míč do horní části lapačů za brankou.

Ani druhá půle branku nepřinesla

O poločasové přestávce začalo pršet a vlhký trávník zrychlil hru ještě více a nepřesností přibývalo. Jakubovskou defenzívu držel skvělý stoper, který hasil všechna nebezpečí. Hosté přidali a jejich útočník mířil jen těsně vedle. Myslibořice prostřídaly i díky zdravotním potížím některých hráčů. Po vybojovaném míči, přenesl hru Ondřej Pekárek hru na Jakuba Horáka, ten ovšem v dobré pozici mířil pouze doprostřed branky. O chvíli později Vojtěch Čapoun, předložil míč opět Jakubovi, který v nájezdu na Jakubovskou branku odmítl rozlučkový gól. Zápas se přiostřoval, ale rozhodčí Vrzal nerozdával karty a zápas se mu vymykal z rukou. Na obou stranách se mohl kopat i pokutový kop, ale nestalo se tak. Nakonec domácí byli rádi za bod, když v poslední minutě zápasu po rohovém kopu propadl míč k hrací Jakubova, ten z malého vápna místo branky trefil záda Luboše Macháčka a tak se body zřejmě spravedlivě dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Zápas byl z obou stran plný nepřesností a brankových situací bylo pomálu. Hosté spoléhali především na nákopy za obranu a rychlonohé útočníky. O poločasové přestávce začalo pršet a vlhký trávník zrychlil hru ještě více a nepřesností přibývalo.




Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] , M. Čapoun [-] , P. Vejvoda [-] (55. M. Ludvík [-] ) - M. Šoustal [-] (74. V. Čapoun [-] ) , J. Horák [-] , O. Pekárek [-] , P. Kocáb [-] (46. V. Mrňa [-] ) - M. Mezlík [-] (57. M. Pevný [-] ) , B. Mencák [-]

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Vrbka [-] (65. P. Krutiš [-] ) , J. Dostál [-] , T. Vrbka [-] (46. M. Chalupa [-] ) , J. Smetana [-] - R. Jelínek [-] , J. Novák [-] , M. Dunkler [-] - T. Kosmák [-] , R. Říha [-] , M. Muzikant [-]

ŽK: 36. T. Vrbka , 80. J. Novák .
Hráči zápasu: R. Vodička , J. Horák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - PALÁT Milan (N), VRZÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.