2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 14:00

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Jakubově se body dělily


Branky


0

Nové Syrovice B si odvezly bod z Jakubova, když dvakrát musely dorovnávat výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení se dostali domácí

Do Jakubova přijely Nové Syrovice B, které neudržely v minulém kole dvougólové vedení s Radoticemi a bodově se na ně dotáhla předposlední Domamil. Jakubov si přivezl bezgólovou remízu z Myslibořic. Nové Syrovice na svého soupeře na podzim jasně vyzrály, když je porazily 4:1. Zápas začali lépe hosté a hnali se do spousty šancí, které ovšem neproměňovali, a tak se jim to vymstilo a dostali gól ve 27. minutě, kdy se trefil Pavel Matušína -1:0.

V závěru hosté rychle srovnali

Ve druhé půli se podařilo hostům vyrovnat v 64. minutě Janem Železným na 1:1. Když už to vypadalo na dělbu bodů, poslal domácí znovu do vedení Tomáš Vrbka -2:1. Jenže o minutu později si přeci jen hosté dělení bodů vybojovali, díky brance Jiřího Marka -2:2.



Ohlasy k zápasu



SK Nové Syrovice B
Škoda Adam, trenér: Zápas jsme začali lépe a hnali se do spousty šancí, které jsme ovšem neproměňovali, a tak se nám to vymstilo a dostali jsme gól. Pak jsme se stále snažili o vyrovnaní, avšak množství šancí jsme opět zahodili. Po srovnání ovšem přišel další gól domácích, na který jsme rychle odpověděli. Za bod jsem diky průběhu rád, ale množství šancí značně hovořilo v náš prospěch.



Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Smetana [-] , T. Vrbka [-] , J. Vrbka [-] (47. L. Branč [-] ) , J. Dostál [-] - J. Novák [-] , R. Jelínek [-] - P. Matušína [-] , M. Gáborík [-] , V. Vejmelka [-] (46. M. Muzikant [-] ) , T. Kosmák [-]

SK Nové Syrovice B
P. Novák [-] - J. Železný [-] , J. Vlček [-] (74. P. Polák [-] ) , J. Marek [-] , D. Růžička [-] , J. Vrba [-] , R. Janoušek [-] (82. L. Nejerál [-] ) , L. Kouřil [-] , P. Jenerál [-] , L. Fryauf [-] , J. Weidenthaler [-]

ŽK: 31. J. Dostál , 89. T. Kosmák .
Hráči zápasu: L. Fryauf , J. Marek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VÉVODA Jiří - KOŠÁK František (N), KARÁSEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.