Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice doma nezaváhaly


Branky


0

Zápas dvou sousedů v tabulce jasně lépe vyzněl pro domácí Radotice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Radotice zaznamenaly v minulém kole velmi důležitou výhru v Nových Syrovicích B. Také Kouty B se výhrou nad Slavicemi posunuly do klidných vod. Radotice měli svému soupeři co vracet. Na podzim totiž odjížděli s debaklem 8:0. Radotice vlítly do zápasu ve velkém stylu. Hned ve 4. minutě se trefil František Tobolka a bylo to 1:0. V 11. minutě se potom opět prosadil František Tobolka a bylo to rázem 2:0. Hosté byli opařeni, ale v průběhu poločasu přeci jen skonsolidovali obranu a po zbytek první půle již neinkasovali.

Domácí skóre ještě navýšili

Ve druhé půli již domácí jasně dominovali a o další domácí góly se postaraly Martin Habich, Stanislav Michal a Vlastimil Liška. Domácí tým tak vyhrál jednoznačně 5:0.



Ohlasy k zápasu



SK Kouty B
Neumann František, trenér: Hráli jsme se slepenou sestavou. V první půli jsme neuhlídali dva rohy. Ve druhé půli jsme už neměli co ztratit a hru jsme otevřeli. Na kvalitu domácích jsme neměli. Zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
F. Šťastný [-] - V. Vyhnálek [-] , M. Tobolka [-] (76. T. Kincl [-] ) , F. Tobolka [-] , P. Tobolka [-] - L. Tříletý [-] (68. M. Novák [-] ) , J. Čech [-] , O. Navrátil [-] , M. Habich [-] (79. Š. Melzer [-] ) - R. Sevelda [-] (51. V. Liška [-] ) , D. Kincl [-] (46. S. Michal [-] )


Hráči zápasu: F. Tobolka - J. Nováček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZIMA Petr - NEVĚČNÝ Jan (N), NOVÁČEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.