2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 14:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov doma nezaváhal


Branky


0

Fotbalisté Jakubova ukončili sérii tří remíz domácí výhrou nad Kouty B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jediným gólem ovládli poločas

Do Jakubova přijely Kouty B, které zatím na jaře doma všechny zápasy vyhrály a naopak z venku ještě nepřivezly ani jeden bod. Jakubov naopak na jaře ještě neokoštoval hořkost porážky, ale jeho poslední tři zápasy skončily remízou. Na podzim si Jakubov odvezl domů výhru 2:1. Hosté přijeli do Jakubova v oslabené sestavě pouze s jedním náhradníkem. Domácím však dokázali docela dobře vzdorovat. Přesto se Jakubov dočkal vedoucí branky ve 22. minutě zásluhou Radka Jelínka -1:0. To byl však jediný zásah v první půli, který skončil v síti.

Domácí přidali ještě jeden gól v závěru

Ve druhém poločase chtěli domácí brzy rozhodnout, ale hosté dlouho drželi své šance na bodový zisk. Domácí hru přiostřili, což odnesl v 70. minutě druhou žlutou a tím automaticky červenou Josef Číhal a umožnil hrát hostům dvacetiminutovou přesilovku o jednoho muže navíc. Hosté ale početní výhodu nevyužili a naopak sami inkasovali v 85. minutě opět zásluhou  Radka Jelínka, což znamenalo domácí výhru 2:0.



Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Smetana [-] , J. Dostál [-] , M. Chalupa [-] - M. Dunkler [-] , R. Jelínek [-] , J. Novák [-] - M. Dunkler [-] (46. T. Vrbka [-] ) , M. Muzikant [-] , T. Kosmák [-] - R. Říha [-] (61. J. Číhal [-] )

SK Kouty B
O. Veselý [-] - J. Nováček [-] , M. Machát [-] (61. F. Neuman [-] ) , A. Dočekal [-] , P. Dočekal [-] , R. Komínek [-] , D. Navrkal [-] , R. Pospíchal [-] , L. Paiskr [-] , R. Veselý [-] , L. Neuwirth [-]

ŽK: 56. J. Novák , 65. J. Číhal - 58. L. Paiskr , 62. L. Neuwirth , 74. R. Veselý . ČK: 70. J. Číhal .
Hráči zápasu: R. Jelínek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: PREISNER Martin - VÍDENSKÝ Bohumil, KONVALINA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.