Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

18.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov se výhrou vrátil opět do čela


Branky


0

Fotbalisté Opatova dokázali ve šlágru kola porazit Litohoř a vrátili se tak do čela soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

Do Opatova přijela Litohoř, která z posledních čtyř zápasů vyválčila pouhý bod. Také Opatov okusil svou druhou porážku v sezóně, když nestačil na druhé Myslibořice a jejich náskok se smrsknul na rozdíl tří bodů. Litohoř s Opatovem hrála na podzim nerozhodně 2:2. Zápas začal poměrně vyrovnaně, ale postupem času domácí začali přebírat otěže zápasu. Ve 25. minutě otevřel skóre Ladislav Kabelka -1:0. Ve 34. minutě pak Filip Šinkovský zvyšoval na 2:0 a poločasovou idilu pro domácí dokončil ve 45. minutě svou druhou brankou Ladislav Kabelka- 3:0. 

Hosté už pouze snížili

Do druhé půle již domácí nastoupili s potřebným náskokem a výsledek kontrolovali. Přesto mohli hosté vykřesat naději na zdramatizování zápasu, ale ani gól Karla Svobody z 55. minuty tomu nedopomohl. Hosté mohli sice snížit na kontaktní gól, ale domácí již žádné drama nepřipustili a slaví tak důležité tři body cestou za postupem.



Ohlasy k zápasu



TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent trenéra: Chci hlavně poděkovat klukům co se na dnešní zápas dostavili. V první půli byli lepší domácí a potom jsme byli ve druhé my aktivnější.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - J. Kaser [-] (68. D. Čučelin [-] ) , M. Kravka [-] , L. Kabelka [-] (81. M. Solař [-] ) , M. Malík [-] , R. Kabelka [-] , J. Horáček [-] , R. Novotný [-] (74. F. Čech [-] ) , A. Konečný [-] , Z. Daniel [-] (90. J. Skála [-] ) , F. Šinkovský [-] (61. D. Vybíral [-] )

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - R. Szabó [-] , P. Obrdlík [-] , M. Šafrata [-] (46. P. Šplíchal [-] ) - D. Šibor [-] , P. Szabó [-] , K. Svoboda [-] , K. Svoboda [-] - V. Šabatka [-] , J. Pintér [-] , D. Bouda [-]

ŽK: 63. Z. Daniel .
Hráči zápasu: L. Kabelka , F. Šinkovský - K. Svoboda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - LINDUŠKA Pavel, FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.