1:1
(0:1)
22. M. Dunkler (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 16:30

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov nevyužil zaváhání Myslibořic


Branky


0

Fotbalisté Opatova opět nezaznamenali výrazný krok k postupu do Okresního přeboru, když pouze remizovali s Jakubovem 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení

Opatov čekal druhý domácí zápas v řadě a proti nim stál opět soupeř z horních pater tabulky, tým Jakubova. Ten ještě na podzim jako jediný neokusil hořkost porážky, ale tentokrát proti nim stál vedoucí celek tabulky z Opatova, který musel nutně vyhrát. Na podzim si Opatov z Jakubova přivezl výhru 4:1, což byla také poslední na kontě Jakubova. Před návštěvou sedmdesáti diváků se dočkali vedení ve 22. minutě hosté, když se trefil jako první Michal Dunkler -0:1. Domácí tým na tuto branku nedokázal do první půle odpovědět.

Domácí dokázali pouze vyrovnat

Ve druhé půli se domácí snažili o obrat v zápase, ale dočkali se až v závěru utkání pouze vyrovnání, kdy se prosadil střídající Filip Šinkovský -1:1. Od 81. minuty museli navíc hosté dohrávat zápas díky dvoum žlutým kartám Tomáše Vrbky.



Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - D. Vybíral [-] , L. Kabelka [-] , M. Kravka [-] , R. Novotný [-] (66. F. Šinkovský [-] ) , D. Čučelin [-] , M. Malík [-] , J. Horáček [-] , Z. Daniel [-] , A. Konečný [-] , R. Kabelka [-]

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - M. Chalupa [-] , T. Vrbka [-] , J. Dostál [-] - J. Novák [-] (88. P. Matušína [-] ) , R. Jelínek [-] , M. Dunkler [-] - T. Kosmák [-] , M. Dunkler [-] - V. Vejmelka [-] (71. M. Gáborík [-] ) , M. Muzikant [-] (62. L. Branč [-] )

ŽK: 43. Z. Daniel - 37. V. Vejmelka , 42. T. Vrbka , 75. J. Dostál . ČK: 81. T. Vrbka .
Hráči zápasu: A. Konečný - M. Klíma .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VÉVODA Jiří - VÍDENSKÝ Bohumil, KVAISER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.