1:1
(1:0)
75. P. Zima
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 16:30

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice pouze remizovaly


Branky


39. M. Čapoun - 75. P. Zima
0

Nečekanou bodovou ztrátu v boji o postup zaznamenali na vlastní půdě s posledními Slavicemi fotbalisté Myslibořic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili v závěru první půle

Myslibořice hostily v předposledním domácím zápase poslední tým tabulky Slavice. Jak už to začíná bývat zvykem, proti týmům ze spodního patra tabulky se Myslibořicím nedaří. Ke konci sezóny se marodka slušně naplnila, 5 hráčů základní sestavy včetně vykartovaného Bohumila Mencáka nemohlo do zápasu zasáhnout, přesto domácí složily mužstvo na vítězství v tomto zápase. Zápas začal ospale a k vidění bylo pár střel ze střední vzdálenosti, které nenacházely cíl. Brankáře Slavic podržela i branková konstrukce, při střele Petra Kocába a o chvíli později i Martina Čapouna.  Hosté se do útočení moc nehrnuli a spíše vyčkávali, co se stane. Míč do branky dorazil David Šoustal, bohužel pro domácí v ofsajdové pozici, takže se skóre neměnilo. Nakonec se však Myslibořice dočkaly, parádní přihrávku do běhu mezi stopery vyslal Stanislav Marek na nabíhajícího Martina Čapouna, který bez problémů uklidil míč k levé tyčce bezmocnému brankáři. Do kabin se tak šlo za vedení 1:0 pro domácí.

Hosté dokázali nečekaně vyrovnat

Ve druhém poločase se tempo nezlepšilo a za úmorného tepla to byl spíš chodící fotbal. Šancí přibývalo, ale kýžená branka ne a né přijít. Po další luxusní přihrávce Stanislava Marka se ocitl tváří v tvář brankáři Michal Šoustal, ale tutovku zahodil. V další šanci opět Michal Šoustal zády k brance těsně vedle. Hlavička Martina Čapouna skončila potřetí v zápase na břevně Trojanovi branky. A když ani tutovku Miloše Mezlíka, na kterého zívala prázdná branka po přihrávce Davida Šoustala, nebyla proměněna, tak zákonitě musel přijít trest. Po chybě v rozehrávce se do brejku dostal Petr Zima a utekl obraně a prudkou střelou na přední tyčku vyrovnal skóre. Domácí jakoby nevěřili, co se to stalo a málem inkasovali podruhé. Druhý samostatný nájezd Petra Zimy naštěstí pro domácí vychytal Radek Vodička. Neproměněné šance a nechuť ke hře znamenala dělbu bodů. Slavice si tak vezou z Myslibořic cenný bod k boji o záchranu ve III. třídě naopak Myslibořice tak ztratily šanci vyšplhnout se do čela tabulky a díky ztrátě Opatova mít ve svých rukou boj o postup do Okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Asi jsme si mysleli, že se to vyhraje samo. Nedařilo se nám vstřelit branku, tři břevna a další tutovky. Tolik zahozených šancí si nemůžeme dovolit, hlavně ne na domácím hřišti. Po domácím zápase s Litohoří druhá nejhorší ztráta bodů doma, která nás bude stát vítězství v soutěži. Teď nás čeká náročný zápas v Radoticích, při marodce a střelecké impotenci už nám nedávám moc šancí na ohrožení Opatova v cestě za postupem.

SK Slavice
Linhart Jiří, hráč: Pro nás dobrý bod v boji o záchranu. V závěru jsme dokonce sahali po třech bodech. Dělba bodů je ale nakonec zasloužená.



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - T. Kratochvíl [-] , H. Svoboda [-] , M. Ludvík [-] , L. Macháček [-] - M. Pevný [-] (28. M. Šoustal [-] ) , S. Marek [-] (72. P. Nováček [-] ) , P. Kocáb [-] (88. T. Palát [-] ) , M. Čapoun [-] - D. Šoustal [-] , M. Mezlík [-]

SK Slavice
D. Trojan [-] - P. Bartůšek [-] (88. J. Linhart [-] ) , M. Svoboda [-] (74. Z. Vlčan [-] ) , P. Zima [-] , M. Fogaš [-] , O. Mařan [-] , Š. Tomek [-] , M. Stonáček [-] , L. Tomek [-] , L. Němec [-] , P. Jelínek [-]

ŽK: 40. P. Jelínek , 61. M. Stonáček , 62. M. Fogaš .
Hráči zápasu: S. Marek , M. Čapoun - O. Mařan .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VÉVODA Jiří - PALÁT Milan (N), ŠVIHÁLEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.