Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 16:30

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B rozdrtily Nové Syrovice B


Branky


0

Fotbalisté Přibyslavic B dokázali otočit dvougólové manko a udělat ze zápasu proti Novým Syrovicím B vlástní střelecké představení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili dvougólové manko

I když vypadá konečný výsledek velice jednoznačně, začátek utkání ze strany domácích hráčů přesvědčivý vůbec nebyl. Už v první minutě nachytal na nedbalkách domácího Davida Vrbku Jan Železný a přehozený brankář domácích mohl pouze nevěřícně kroutit hlavou a máchat rukama. Inkasovaná branka vnesla do řad domácích velikou nervozitu a z nepřesností mohli těžit hosté. Byl to opět Jan Železný, kdo běžel sám na Davida Vrbku v domácí bráně a zvýšil náskok hostů hrajících v desíti o další gól. Při třetím samostatném nájezdu Jana Železného tentokrát vynikl David Vrbka a po této akci přišlo i první střídání v domácích řadách a vývoj utkání se začal měnit. Jako první se prosadil domácí kanonýr Luboš Lopatář, který v 36. minutě zavelel k obratu. Ve 39. minutě se prosadil Luboš Lopatář z penalty a vedení na stranu domácích strhnul ještě v téže minutě  Josef Pacal. Domácí borci tak divoký první poločas vyhráli.

 

Domácí představení vyšperkoval Luboš Lopatář pěti góly.

  V začátku druhého poločasu se opět prosadil domácí kanonýr Luboš Lopatář, ovšem dvoubrankové vedení domácím dlouho nevydrželo. V 48. minutě totiž fauloval brankař domácích a Jan Železný nabídkou k hat-tricku nepohrdl. Dvoubrankové vedení vrátil domácím až v 70. minutě střídající Mícek a v 80. minutě se prosadil další kůň ze střídačky - Jiří Karafiát. Když se v 83. minutě prosadil Josef Pacal a v 85. minutě Luboš Lopatář, znamenalo to dva třígolové střelce v jednom utkání. Brankový účet utkání uzavřel v 88. minutě domácí aspirant na střelce soutěže - Luboš Lopatář. 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Začali jsme otřesně a museli jsme ještě do poločasu udělat několik změn. Naštěstí se nám podařilo odvrátit ostudu proti statečně hrajícímu soupeři, který nastoupil v desíti lidech.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - J. Pojer [-] , M. Čejka [-] , P. Vejmělek [-] (65. P. Mícek [-] ) , V. Carda [-] - P. Masopust [-] (35. J. Karafiát [-] ) , J. Rambousek [-] , M. Molák [-] (85. V. Svoboda [-] ) , J. Packa [-] (68. R. Kučera [-] ) - L. Lopatář [-] , J. Pacal [-]

SK Nové Syrovice B
P. Novák [-] - J. Železný [-] , J. Vlček [-] , V. Štěpanovský [-] , L. Růžička [-] , L. Kouřil [-] , L. Nejerál [-] , P. Jenerál [-] , J. Weidenthaler [-] , P. Fouma [-]

Hráči zápasu: J. Pacal , L. Lopatář - J. Železný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - VEJMĚLEK František (N), SUCHÁNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.