1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty B doma nestačily na Přibyslavice B


Branky


0

Kouty B sice proti Přibyslavicím B neuspěly, ale záchranu v soutěži udržely

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do půle jednou udeřili

Kouty B šli do zápasu s Přibyslavicí B s tím, že výhra by jim již téměř zcela jistě zajistil udržení v soutěži. Přibyslavice naopak ještě mohly reálně zabojovat o případnou třetí příčku. Na podzim si Přibyslavice proti Koutům zastřílely, když je porazily hrozivě 9:1. Na zápas se přišlo podívat okolo osmdesáti diváků, kteří se dočkali úvodního gólu až ve 35. minutě, ale bohužel do sítě Ondřeje Veselého, kterého překonal kanonýr hostů Luboš Lopatář, pro kterého to byla již dvacátášestá trefa sezóny, kterou si upevnil vedení v tabulce střelců.

Oba týmy daly po jedné brance

Ve druhém poločase se domácí marně snažili o vyrovnání, až se za hosty trefil v 69. minutě kapitán A týmu Jan Kolman -0:2. Domácím se alespoň podařilo v 85. minutě Michalem Semrádem snížit na 1:2, ale na vyrovnání už jim síly nestačily.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Odehráli jsme poměrně vyrovnaný zápas, ve kterém byli domácí herně lepší. My jsme hrozili především z protiútoků a o našem vítězství rozhodla efektivita v útoku.



Sestavy


SK Kouty B
O. Veselý [-] - L. Neuwirth [-] , J. Nováček [-] (69. T. Riedl [-] ) , M. Semrád [-] , A. Dočekal [-] (88. F. Neuman [-] ) , P. Dočekal [-] (46. M. Smejkal [-] ) , R. Caha [-] , J. Růžička [-] , V. Navrátil [-] , L. Paiskr [-] , S. Čech [-]

TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - J. Pojer [-] , M. Čejka [-] , J. Skrobikowski [-] , J. Packa [-] - P. Mícek [-] (82. M. Molák [-] ) , J. Kolman [-] , J. Rambousek [-] , V. Škorpík [-] - J. Pacal [-] , L. Lopatář [-]

ŽK: 39. L. Neuwirth - 36. J. Pacal , 77. J. Packa .
Hráči zápasu: M. Semrád - J. Pojer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Libor - KOUKAL František (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.