1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov je blízko postupu


Branky


0

Hráčům Opatova se přiblížil po výhře v Domamily postup. Pokud v posledním jejich zápase zvítězí, mohou slavit

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili jako jediní

Domamil přivítala na svém hřišti vedoucí Opatov, který mohl při své výhře a prohře Myslibořic v Radoticích slavit postup do Okresního přeboru. Opatov však poslední tři venkovní zápasy prohrál. Na podzim však lídr soutěže dokázal doma zvítězit 3:1. Začátek zápasu vyšel hostům skvěle. V 11. minutě je poslal do vedení Ladislav Kabelka -0:1. To byl však jediný gólový počin jakéhokoliv týmu, a tak se šlo do kabin za hubeného vedení hostů, které očividně nevadilo právě Opatovu.

Opatov si výhru pohlídal

Druhý poločas chtěl domácí tým zdramatizovat, ale opak byl pravdou. V 63. minutě se prosadil svou osmnáctou brankou sezóny Zdeněk Daniel a bylo to 0:2. V 67.minutě pak hosty ještě více rozjásal Denys Čučelin a Opatov tak rázem vedl komfortně 0:3. Domácím se alespoň podařilo v 73. minutě Zdeňkem Soukupem snížit na 1:3. Hosté si ale výhru v pohodě pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Domamil
P. Polenda [-] - R. Menčík [-] (71. B. Schlápota [-] ) , P. Brus [-] , M. Kovář [-] , Z. Soukup [-] , T. Soukup [-] (75. V. Choloděnko [-] ) , J. Růžička [-] , P. Šabatka [-] , P. Kovář [-] (67. J. Vyplašil [-] ) , M. Dvořák [-] , P. Šabatka [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - F. Šinkovský [-] , L. Kabelka [-] (87. M. Solař [-] ) , Z. Daniel [-] (83. F. Čech [-] ) , D. Čučelin [-] (79. J. Skála [-] ) , J. Neckář [-] , M. Malík [-] , J. Horáček [-] , R. Novotný [-] (75. J. Kaser [-] ) , A. Konečný [-] , R. Kabelka [-]

ŽK: 32. R. Menčík , 81. Z. Soukup - 32. D. Čučelin , 56. R. Novotný .
Hráči zápasu: D. Čučelin .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - ŠPINKA Václav (N), FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.