Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice nadělily oslabeným Novým Syrovicím B desítku


Branky


0

Ani desetigólový příděl rezervě Nových Syrovic nepomohl hráčům Myslibořic na udržení šance zabojovat o postup do Okresního přeboru, kam postupuje Opatov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nasázeli hostům čtyři góly

Myslibořice hostily v posledním domácím zápase předposlední rezervu Nových Syrovic. Přesto, že „A" tým Nových Syrovic hrál až v neděli, hosté se dostavili v nekompletním počtu hráčů, včetně brankáře jich do Myslibořic přicestovalo 9, takže už před výkopem byl daný scénář utkání. Hosté napáskovaní na hranici svého velkého vápna a nekonečné dobývání branky Marka Nováka. Právě brankář hostů si nemohl na rozdíl od Václava Novotného stěžovat na práci a rozehrávání odkopů od branky. Svatyně hostů odolávala brance až do 20. minuty, než napřáhl na hranici velkého vápna Miloš Mezlík a otevřel brankový účet tohoto zápasu. V 34. minutě se hlavou prosadil v ponechané výhodě Martin Čapoun. O dvě minuty později poslal další prudký projektil na branku hostí Michal Šoustal a bylo to 3:0. Do poločasu se ještě výstavně trefil Miroslav Ludvík, který vyhnal pavouky z pravého horního rohu. Šancí na skórování bylo ještě víc, ale hráčům Myslibořic chyběl klid v zakončení.

Brankoj domácích pokračoval, Martin Čapoun zaznamenal čtyři branky

Druhý poločas nepřinesl žádnou změnu a hned na začátku našel Michal Šoustal zpětnou přihrávkou Martina Čapouna a bylo to 5:0. V 52. minutě už Martin Čapoun dovršil hattrick, po vyšachování obrany Nových Syrovic střílel do prázdné branky. O minutu později dorážel míč za záda Marka Nováka důrazný Miroslav Ludvík a vstřelil svoji druhou branku v zápase. Martin Čapoun dokázal vstřelit i 4. branku v zápase za 30 minut hry, ani tentokrát to neměl nijak těžké, jen si dobře naběhl na přihrávku Miloše Mezlíka navýšil skóre na 8:0. V 68. minutě vstřelil svoji druhou branku v zápase i Miloš Mezlík. Na konečných 10:0 upravil skóre nejlepší hráč zápasu Michal Šoustal s přispěním jednoho z beků, který míč tečoval nechytatelně pro brankáře.  Zápas tak skončil kanonádou pro domácí, nedalo se také čekat nic jiného, když bylo hostů celý zápas o dva méně.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: K našemu velkému překvapení přijeli hosté pouze v devíti. Očekávali jsme, že budou chtít bojovat o záchranu ve III. třídě, ale nakonec byla ze zápasu fraška a hra na jedné polovině hřiště na jednu branku. Alespoň jsme si tak s chutí zastříleli a já si připsal první hattrick v kariéře. Skóre mohlo být i mnohem větší, ale to už by pro hosty, kteří to nevzdali před zápasem hodně kruté.




Sestavy


TJ Myslibořice
V. Novotný [-] - T. Kratochvíl [-] , H. Svoboda [-] , L. Macháček [-] , V. Mrňa [-] (46. D. Šoustal [-] ) - M. Ludvík [-] (66. P. Nováček [-] ) , M. Šoustal [-] , M. Čapoun [-] , S. Marek [-] - M. Mezlík [-] , V. Čapoun [-] (46. J. Nováček [-] )

SK Nové Syrovice B
M. Novák [-] - L. Růžička [-] , J. Weidenthaler [-] , R. Janoušek [-] , J. Vlček [-] , L. Nejerál [-] , P. Novák [-] , P. Fouma [-] , P. Jenerál [-]

Hráči zápasu: M. Čapoun , M. Šoustal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Libor - PALÁT Milan (N), VRZÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.