Do České Třebové přijel lídr soutěže ze Slatiňan bez největších opor týmu. A padl


Branky


0

Česká Třebová si vyšlápla na Slatiňany...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za hostující celek nemohli nastoupit hned tři největší hvězdy (Rešetár, Koudelka, Slováček) kvůli futsalovým povinostem a na hře Slatiňan to bylo již od prvních minut znát. Domácí na svého soupeře vlétli a už ve 4. minutě se po dohrané standardní situaci dostali do vedení 1:0.

 

První střela Slatiňan přišla až ve 36.minutě a byla to střela gólová 1:1. Optický tlak Slatiňan k ničemu nevedl a tak šly oba celky do kabin za nerozhodného stavu.

 

Stejně jako poločas první, tak i druhý poločas začali aktivněji domácí, ale bez nějakého výsledku. Slatiňany zahrávaly spousty rohových kopů, ale nedokázaly z nich vytěžit zhola nic. V 68. minutě měl domácí celek autové vhazování, přes jedno dobré prodloužení a přenesení hry na druhou stranu hřiště postupoval domácí hráč sám na hostujícího brankáře, ten svým chybným výběhem domácímu hráči situaci podstatně ulehčil a bylo to 2:1.

 

Ve zbývajících dvaceti minutách měli hosté pár zajimavých standardních situací, ale už se nedokázali prosadit a tak utkání skončilo výsledkem 2:1 pro domácí.

 

V Dalším kole zajíždí Česká Třebová na horkou půdu do Žamberka a Slatiňany přivítají na svém hřišti soupeře z Dolního Újezda.

 

AUTOR: PATRIK MULLER



Sestavy


FK Česká Třebová
J. Bárta [-] - F. Abt [-] , M. Fučík [-] , P. Rataj [-] , J. Vondra [-] (63. L. Sejkora [10.0] ) , O. Jankele [-] (82. T. Keprt [-] ) , P. Zahálka [-] (90. F. Moláček [-] ) , P. Müller [-] , F. Grepl [-] (87. M. Popelka [-] ) , M. Hašek [-] , V. Novotný [-]

Spartak Slatiňany
M. Žďánský [-] - M. Chvojka [-] , J. Koblasa [-] (60. T. Vácha [-] ) , J. Beran [-] (70. T. Valda [-] ) , V. Trňák [-] , M. Pokorný [-] , P. Vladyka [-] , J. Malý [-] , J. Kopecký [-] , D. Hudec [-] , T. Beneš [-]

ŽK: 43. F. Grepl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vaško Milan - PAVLAS Jiří, MATOUŠEK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.