Obrazem: Záhradský vystřelil Bílině vítězství nad Horním Jiřetínem


0

Všechny tři góly, které mohli diváci v zápase vidět, padly až ve druhém poločase, a to pěkně rychle za sebou. Bílina se zásluhou dvou slepených gólů Záhradského dostala do pohodlného vedení, Horní Jiřetín však bleskově zareagoval a měl ještě necelou půlhodinu na to, aby srovnal. To se mu ale nepodařilo, a tak se mohli domácí hráči radovat z úspěšného vstupu do jara.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


FK Bílina
K. Pohl [10.0] - J. Mergl [-] , L. Katrenič [-] (68. P. Kotěšovský [-] ) , M. Šoufek [-] , J. Baran [-] , V. Bečvařík [-] - P. Pavlíček [-] , L. Záhradský [-] (78. D. Procházka [-] ) , P. Hromádko [-] (87. O. Coufal [-] ) , V. Hurt [-] - F. Tůma [-] (90. J. Rokos [-] )

Sokol Horní Jiřetín
M. Aschenbrenner [9.0] - R. Veverka [-] , S. Levý [-] , J. Hošek [-] - T. Kuhz [-] (56. F. Persona [-] ) , M. Broskovics [-] (82. S. Flemmr [-] ) , P. Linka [-] , M. Novotný [-] - A. Fišer [-] , O. Hlaváček [-] , P. Čermák [-] (87. R. Bystrý [-] )

ŽK: 35. L. Katrenič , 64. J. Baran , 66. L. Záhradský - 56. P. Linka , 57. O. Hlaváček , 84. P. Čermák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nedvěd Vít - ZAVADIL Jakub, KRUTINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.