Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Střekov se oklepal, Děčín zkolaboval


Branky


0

Střekovští fotbalisté prožili parádní konec prvního poločasu, za čtvrt hodiny dali pět branek!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Děčínský kolaps

Velmi důležité utkání se hrálo na Střekově. Do Ústí nad Labem dorazil Děčín. Oba týmy jsou na hraně dvanáctého místa, které by mohlo být teoreticky postupové. Dle aktuální formy byl favoritem děčínský Junior, který poslední dvě utkání vyhrál. Naopak Střekov dvakrát padl, navíc inkasoval 14 branek.

 

Na podzim Děčín doma porazil Střekov 4:0.

 

Domácí opět nebyli kompletní, prvních třicet minut se hrál vyrovnaný fotbal. Ve 30. minutě odstartoval Střekov parádní představení. Po nedůrazu děčínské obrany se do šance dostal Radek Páša, který otevřel skóre utkání - 1:0. Ve 36. minutě navíc nikým nekrytý Bohdan Stakič zvýšil na 2:0.

 

Děčín šel psychicky dolů a závěr poločasu totálně nezvládl. Ve 39. minutě ve středu hřiště chyboval mladý Máša, jeho chybu vzápětí potrestal Václav Rohlík - 3:0.

 

Ačkoliv do konce poločasu chybělo pět minut, domácí ještě dvakrát skórovali. V 41. minutě ztratil míč Jan Horáček a Radek Páša svou drubou brakouv  zápase dal na 4:0. Ve 42. minutě dovršil zmar hostí opět Bohdan Stakič - 5:0.

Dvořák přišel o čisté konto

Po změně stran se utkání dohrávalo. Střekov neměl kam spěchat, Děčín chtěl zamezit většímu přídělu. Na hřišti se dlouho nic nedělo, na další góly se muselo čekat do závěru utkání.

 

V 78. minutě se prosadil akcí ze hry střekovský stoper Jan Tichý - 6:0. Šest minut před koncem přišel o čisté konto domácí Zdeněk Dvořák, čestný úspěch Děčína obstaral Mario Gumbrešt - 6:1.

 

Střekov poskočil na jedenácté místo, v dalším kole hraje v Lovosicích. Děčín se propadl na desáté místo, o víkendu doma hostí první Modrou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Střekov
Pavel Bednář, trenér TJ Střekov: "Jsem za výsledek moc rád. V poslední době se nám nedařilo, je to pro nás vzpruha. Do první branky to bylo vyrovnané utkání, pak jsme jich ale dali za patnáct minut celkem pět. Děčín měl mladý a běhavý tým. Ale rozhodly naše zkušenosti. Zasloužené vítězství trochu kalí fakt, že brankář Dvořák přišel o čisté konto."

FK Junior Děčín
Pavel Přibyl, trenér FK Junior Děčín: "Velké zklamání. Přitom půl hodiny jsme nehráli špatně. Závěr první půle jsme nezvládli, po druhé brance jsme odpadli psychicky. Je pravda, že Střekov byl hodně produktivní. Spadlo mu tam všechno. Znovu se ukázalo, že náš mladý tým je labilní. Teď máme doma první Modrou, pokusíme se je překvapit."



Sestavy


TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - O. Franc [-] (69. J. Bubla [-] ) , P. Baláž [-] , J. Tichý [-] , V. Kabátník [-] - P. Čítek [-] (86. L. Lenc [-] ) , M. Novotný [-] , V. Rohlík [-] - B. Stakič [-] (83. M. Kubík [-] ) , F. Lejček [-] , R. Páša [-] -

FK Junior Děčín
P. Němec [-] - J. Horáček [-] - M. Stach [-] (46. Č. Timofij [-] ) , D. Horák [-] , A. Mezsároš [-] (74. A. Slykhouski [-] ) , P. Krupička [-] , M. Betyár [-] , V. Přibyl [-] (77. M. Gumbrešt [-] ) , R. Jakubec [-] , P. Gaher [-] , J. Máša [-] (51. R. Chyna [-] )

ŽK: 45. M. Stach , 52. P. Krupička .
Hráči zápasu: P. Baláž .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Karrmann Milan ml. - KLIMPL Miroslav, STUPKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.