3:1
(1:0)
79. P. Musil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libochovice výkonem nezklamaly, body ale zůstaly v Křešicích


Branky


8. K. Patka , 77. J. Lepič , 82. J. Lepič - 79. P. Musil
0

Nováček soutěže domácí výkonem předčil. V koncovce však selhal.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Křešice doma přivítaly Libochovice. Favoritem byli domácí fotbalisté, kteří se pohybují v první polovině tabulky. Hosté jsou prakticky zachránění, jakýkoliv bodový zisk by jim dodal stoprocentní jistotu.

 

Na podzim pak Křešice vyhrály v Libochovicích 2:1.

 

Prvních patnáct minut bylo ve znamení mírné převahy Křešic. Navíc domácí dali rychlou branku, po krásné akci se už v 8. minutě prosadil Karel Patka - 1:0. Libochovice se pak otřepaly, vyrovnaly hru a v poli domácí začali přehrávat. Do vyložených šancí se ale zase tak moc nedostávali.

 

Křešice si tak do kabin nesly nejtěsnější možný náskok.

Brejky Lepiče rozhodly

Pokud první poločas byl v poli ještě vyrovnaný, v tom druhém na hřišti kralovaly Libochovice. Domácí se soustředili na defenzivu a odolávali hostujícímu tlaku. Libochovické akce ale většinou končily před vápnem.

 

V 77. minutě se domácí povedl rychlý brejk, Jiří Lepič utekl obraně a vzápětí překonal Krpeše - 2:0. Hosté hru ještě více otevřeli a za dvě minuty snížili. Křešice fatálně chybovaly ve středu pole, míč se dostal Petr Musil, který udělal kličku Větvičkovi a snížil na 2:1.

 

Hosté se dostali zpátky do zápasu, na vyrovnání už ale nedosáhli. V 82. minutě Křešice provedly další rychlý brejk, obraně opět utekl Lepič a svou šestnáctou brankou v sezóně uzavřel na konečných 3:1.

 

Křešice tak drží šesté místo, v posledním kole hrají v České Kamenici. Libochovice jsou deváté, o víkendu se doma loučí proti Jílovému.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Křešice
Lubomír Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Prvních patnáct minut jsme byli lepší a dali branku. Pak převzaly iniciativu Libochovice. Musím přiznat, že nás v poli přehrávaly. Ovšem jejich akce končily před vápnem. Nám pak vyšly dva brejky, které rozhodly."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Smolný zápas. Podali jsme velmi dobrý výkon, hlavně ve druhém poločase jsme domácí přehrávali. Bohužel jsme zklamali v koncovce, domácí hráli jen na brejky a dva jim bohužel vyšly. Je to škoda."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - J. Lepič [-] , P. Tuháček [-] (73. J. Rusý [-] ) , D. Lenrt [-] , M. Pácl [-] (90. L. Pekárek [-] ) , L. Schoř [-] , K. Patka [-] , V. Kühn [-] , T. Hrdý [-] , L. Hrdý [-] , M. Loula [-]

FK Libochovice
F. Krpeš [-] - T. Urban [-] , J. Oliva [-] , O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] - L. Horký [-] , P. Musil [-] (85. M. Srbecký [-] ) , O. Hudik [-] , J. Košťál [-] (80. T. Zůna [-] ) - J. Šturm [-] , M. Hudik [-]

ŽK: 47. M. Pácl , 70. T. Hrdý , 73. D. Lenrt - 50. P. Musil , 52. O. Wiesner , 75. F. Krpeš , 78. M. Hudik , 83. T. Zůna .
Hráči zápasu: J. Lepič - O. Wiesner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Provazník Adam - FORMÁNEK Tomáš, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.