R. Kolář 2. (p.)
R. Kolář 17.
3:2p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 11:30

14.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov hlásí nečekanou ztrátu


Branky


2. R. Kolář (p.) , 17. R. Kolář - 19. M. Vavrinec , 39. P. Bandas
0

Tým od Ploučnice promrhal proti Hornímu Podluží rychle nabitý náskok.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov začal skvěle

Fotbalisté Benešova nad Ploučnicí vstoupili do jarní části s dobrou zimní přípravou v zádech. A proti Hornímu Podluží byli favoritem. Hosté už přijeli bez trenérského dua Petružálek - Hermann. Na podzim navíc Benešov vyhrál v Horním Podluží 3:1.

 

Do utkání vlétli daleko lépe domácí fotbalisté. Po dvou minutách pomezní sudí signalizoval faul ve vápně a Radim Kolář proměnil následný pokutový kop. A v 17. minutě už to bylo 2:0. Pro vysoký míč si nedošel brankář Ladislav Šedivý a Radim Kolář dal hlavičkou svůj devátý gól v sezóně.

 

Čechie ovšem přispěchala s rychlou odpovědí. Marek Boštík přesně nacentroval a Marek Vavrinec krásnou rybičkou překonal Jiřího Minaříka. Domácí jakoby přestali hrát a Horní Podluží je ještě do poločasu potrestalo. Radek Hanykýř našel přesným pasem Patrika Bandase, který se v tváří tvář Minaříkovi nemýlil. Do kabin se tak šlo za stavu 2:2.

Druhý poločas branku nenabídl

Po změně stran chtěly o výhře rozhodnout oba celky. Hosté se zlobili na sudího v situaci, kdy brankář Minařík trefil při odkopu Bandase do ruky. Útočník hostů si chránil obličej, jeho gól tak neplatil. V závěru mohl Benešov o svém vítězství rozhodnout, kdy jeden z domácích útočníků netrefil z jasné pozice branku.

 

Za stavu 2:2 se tak šlo na pokutové kopy.

Druhý bod urval Benešov

V penaltách měl více štěstí Benešov, který nakonec vyhrál 6:5 po pokutových kopech. Benešov zůstává druhý, na Chuderov ale ztrácí už dva body. V dalším kole jede do Děčína, kde ho čeká Union.

 

Horní Podluží je desáté a má na kontě 17 bodů. O víkendu se představí na půdě poslední Tisé.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Miroslav Vrabec, trenér MSK Benešov n. Pl.: "Jsme zklamaní. Na zápas jsme byli hodně natěšení a nakonec se to nepovedlo. To rychlé vedení nám paradoxně uškodilo, kluci na mě působili uspokojeným dojmem. Soupeř spoléhal na brejky a dva proměnil."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Šedivý, vedoucí Čechie Horní Podluží: "Chtěl bych kluky pochválit, protože s bodíkem v Benešově jsme moc nepočítali. Jsem rád, že jsme dokázali i v neúplné sestavě uspět a asi i překvapit. Je to dobrý výchozí bod pro jarní část, abychom se co nejdříve usídlili v klidných hladinách tabulky."



Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - R. Kolář [-] , L. Hnízdo [-] , J. Hadrava [-] , D. Marek [-] , V. Malý [-] (81. V. Verbíř [-] ) , R. Horvát [-] , D. Mottl [-] , P. Ondrejkovič [-] (46. M. Hora [-] ) , M. Brom [-] , P. Padrta [-] (66. F. Kropáč [-] )

TJ Čechie Horní Podluží
L. Šedivý [-] - M. Fučík [-] , D. Čech [-] , M. Vavrinec [-] (84. J. Hoffmann [-] ) , T. Kovač [-] , J. Chaloupecký [-] , P. Bandas [-] , L. Peleška [-] , M. Boštík [-] , R. Hanykýř [-] (62. M. Bužík [-] ) , A. Kalista [-]

ŽK: 12. P. Ondrejkovič , 55. D. Mottl , 69. J. Hadrava - 69. L. Peleška .
Hráči zápasu: R. Horvát - P. Bandas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kuriljak Ivan - KLIMPL Miroslav, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.