Kryštof Novák sestřelil Hostovice


Branky


44. K. Novák , 54. K. Novák , 71. K. Novák , 76. K. Novák
0

Fotbalisté Jiříkova vyhráli v Ústí nad Labem 4:0 a opanovali šlágr 14. kola.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostovice špatně začaly

Utkání Hostovice - Jiříkov se muselo hrát na umělé trávě na Střekově. Hřiště v Hostovicích totiž bylo podmáčené. Jednalo se vlastně o šlágr 14. kola, byla to přímá bitva o třetí místo v tabulce. Na podzim se ve vzájemném utkání zrodila remíza, penalty tehdy lépe zvládly Hostovice.

 

Hosté nastoupili s novou posilou v brance, Tomáš Hadar od úvodu utkání působil jistým dojmem. Jiříkov dobře bránil a spoléhal na rychlé protiútoky. Hostovice se naopak v utkání hledaly a prakticky se jim nic nedařilo.

 

Úvodní branka zápasu padla ve 44. minutě. Předcházela jí hrubka v hostovické obraně, kterou využil jiříkovský kanonýr Kryštof Novák. To už stále v brance Václav Dvořáček, který nahradil ve 24. minutě zraněného Jana Koželuha.

 

Do kabin si tak Jiříkov nesl těsné vedení 1:0.

Novák nasázel za 18 minut další tři branky

Do druhého poločasu nastoupily Hostovice přeci jen aktivněji. Mohly dokonce utkání rychle otočit, jelikož během několika minut dvakrát nastřelily břevno. Ale paradoxně udeřilo na druhé straně. Jiříkov podnikl rychlý protiútok, který opět zakončil Kryštof Novák.

 

Domácí, vědomi si špatně vedeného zápasu, vrhli všechny síly do útoku. Obrana Spartaku, v čele s Hadarem v brance, odolala. Jiříkov pak navíc během pěti minut Hostovice definitivně uzemnil.

 

Do otevřené obrany nejprve prchl Kryštof Novák, který v 71. minutě dovršil svůj hattrick. A v 76. minutě přidal zdecimovaným domácím čtvrtý gól. Novák dal v sezóně už patnáct branek a je druhým nejlepším střelcem celé soutěže. Hostovice pak v závěru  (86. minuta) navíc přišly o vyloučeného Dvořáka.

 

Hostovice tak po debaklu klesly na páté místo, v dalším kole na hřišti boletického nováčka. Jiříkov poskočil na bronzovou pozici, o víkendu ho čeká doma derby s Velkým Šenovem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Hostovice: "Dostali jsme lekci z produktivity a pořádnou facku. Je pravda, že v zápase se nám moc nedařilo. Jiříkov dobře bránil a my se těžko prosazovali. Navíc nás trestal z protiútoků, čtyřikrát jsme neuhlídali Kryštofa Nováka."

Jiříkov
Jan Turiščev, fotbalista Spartaku Jiříkov: "Myslím si, že tak vysokou výhru nikdo nečekal. Dík patří Hadarovi v brance, který chytal výborně. Vyšla nám naše taktika. Dobrá obrana a rychlé protiútoky."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Trojan Michal - MAREŠ Jaroslav, OBORNÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.