V. Galaš 45.
P. Očipka 92. (p.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 13:00

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union nezvládl ani druhé domácí utkání


Branky


45. V. Galaš , 92. P. Očipka (p.) - 26. J. Hadrava , 79. R. Kolář , 81. M. Hora
0

Tým z Bynova v derby utkání podlehl Benešovu 2:3. Ten se tak dotáhl na první Chuderov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Fotbalisté Unionu Děčín doma přivítali ambiciózní Benešov nad Ploučnicí. Papírovým favoritem byli hosté, jelikož na druhém místě nahání lídra z Chuderova. Union navíc v prvním jarním kole vyhořel, když doma dostal lekci od Šluknova. V podzimním utkání kraloval Benešov, doma porazil Děčín 4:1.

 

Začátek utkání přinesl vyrovnaný boj bez velkých šancí na obou stranách. Skóre se tak měnilo v 26. minutě. Po rychlém protiútoku se k míči dostal Jakub Hadrava a krásnou střelou, která se ještě schovala za obránce, skončila za Jeřábkem - 0:1.

 

Domácí měli v první půli přeci jen více šancí, ve 45. minutě se jim podařilo vyrovnat. Eichelmann rozehrál na Valentu, který ideálně vysunul na levou stranu velkého vápna Galaše. Ten si míč převzal a levou nohou prostřelil vybíhajícího gólmana Minaříka - 1:1.

Hora byl dobrým žolíkem

Po změně stran se hrál opět vyrovnaný fotbal. Benešov se oproti úvodní půli přeci jen zlepšil, šance měli ale i domácí. V drtivé většine případů ale naráželi na dobře chytajícího Minaříka.

 

Utkání se zlomilo v poslední desetiminutovce, kdy dal Benešov dva slepené góly. V 79. minutě hosté ve středu hřiště zakombinovali, míč se dostal do vápna, kde si ho do své moci převzal Radim Kolář. Benešovský kapitán pak kulatý nesmysl pohodlně uklidil do branky - 1:2.

 

Benešovskou pojistku pak za další dvě minuty přidal Martin Hora. Ten byl na hřišti pár minut, když byl na konci rychlého protiútoku. I když Jeřábek první střelu vyrazil, na dorážku Hory byl už krátký.

 

Konečný výsledek pak kosmeticky upravil domácí Peter Očipka, který v nastaveném čase proměnil pokutový kop za ruku jednoho z benešovských hráčů.

 

Union tak na jaře čeká na první bod, v tabulce se propadl na osmé místo. V dalším kole navíc jede do Trmic. Benešov má 37 bodů a dotáhl se na první Chuderov. V dalším kole doma hostí předposlední Tisou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Téměř všem hráčům nelze upřít bojovnost a touhu po lepším výsledku, ale pokud jich nebude 100%, budou to mít těžké. Poslední tři utkání se nám tak výsledkově vůbec nevydařily a to nás ještě v sobotu čeká další těžký zápas v Trmicích, kde se budeme muset snažit zastavit propad výsledkovou tabulkou. Víme, že určitě nebudeme kompletní, ale dostanou šanci další hráči, kteří snad zaberou."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Miroslav Vrabec, trenér MSK Benešov nad Ploučnicí: "Bylo to pěkné a bojovné derby. Možná by tomu více slušela remíza, ale byli jsme v útoku produktivnější. Hodně nás podržel brankář Minařík, zaslouží pochvalu."



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - Z. Brázdil [-] , M. Němec [-] (70. J. Sejkora [-] ) , L. Eichelmann [-] , V. Bedrníček [-] - J. Valenta [-] , M. Huček [-] , B. Bezouška [-] - P. Očipka [-] , V. Galaš [-] , J. Murdych [-]

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - R. Kolář [-] , L. Hnízdo [-] , J. Hadrava [-] , D. Marek [-] (46. M. Brom [-] ) , V. Malý [-] (70. F. Kropáč [-] ) , R. Horvát [-] , D. Mottl [-] (73. M. Hora [-] ) , L. Knespl [-] , K. Pařízek [-] (81. V. Verbíř [-] ) , P. Padrta [-]

ŽK: 33. P. Očipka , 92. Z. Brázdil - 60. D. Mottl , 73. R. Kolář , 77. M. Brom , 90. V. Verbíř .
Hráči zápasu: V. Bedrníček , B. Bezouška - J. Minařík .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Maleček Martin - MENŠÍK Jaroslav, STUPKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.