3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 13:00

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boletice po poločase hrůzy předvedly skvělý obrat


Branky


0

Hostovice zkolabovaly, když ztratily utkání, ve kterém dominovaly.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boletice byly na ručník

Na půdě nováčka z Boletic se představily Hostovice. Oba týmy měly co napravovat, jelikož v prvním jarním kole shodně prohrály 0:4. Favoritem byly přeci jen Hostovice, které navíc na podzim doma přejely Boletice 5:1.

 

Prakticky celý poločas hosté dominovali. Domácí Spartak hrál špatně, někdy si nebyl schopen ani přihrát. To hosté byli aktivní a vytvářeli si spoustu šancí. Ve 22. minutě dostal kolmou přihrávku Petr Lank, který vzápětí míč uklidil na zadní tyč. A za čtyři minuty bylo domácím ještě hůř. Arnošt Černohorský napřáhl z hranice velkého vápna a Milan Novák inkasoval podruhé.

 

Právě boletický brankář ale zabránil dalším brankám, i díky němu byl stav v poločase pouze 0:2.

Střídající Cimpl byl u všech tří branek

Ve druhém poločase ale bylo všechno jinak. Hostovice polevily a Boletice vycítily šanci. V 58. minutě přišel kontaktní gól. Po rychlé domácí akci byl ve vápně faulován střídající Ondřej Cimpl. Následnou penaltu proměnil Pavel Znojemský - 1:2.

 

Boletice tato branka nakopla a Hostovice se dostaly i díky nakopáváným míčům pod tlak. V 71. minutě domácí vyrovnali. Po rohovém kopu vyhrál Cimpl souboj s brankářem Koželuhem. Míč se odrazil k Lukáši Rantfnerovi, který ho na třetí pokus dostal do sítě.

 

Parádní obrat Boletice dokonaly v 87. minutě. Hrající předseda Miloslav Šindelář poslal do úniku Cimpla. Ten vzápětí propáli Koželuha a tři body pro domácí byly na světě. Hostovice se pak v poslední minuty radovaly z vyrovnání, jejich radost ale byla zbytečná, branka díky postavení mimo hru neplatila.

 

Boletice tak v boji o záchranu získaly cenné vítězství, aktuálně jsou jedenácté. V dalším kole jedou na půdu posledního Šenova. Hostovice jsou páté, v 16. kole hostí rozjetý Šluknov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Boletice n.L.
Miloslav Šindelář, hrající předseda Spartaku Boletice n. L.: "Cenné vítězství, Hostovice jsou kvalitní tým. V prvním poločase jsme hráli špatně, mohli jsme být rádi, že to bylo jen o dva góly. V kabině musel trenér zvýšit hlas, pomohlo dvojí střídání, hlavně Ondra Cimpl byl na hřišti hodně znát. Dobře také zachytal brankář Novák."

SK Hostovice
Roman Löffler, vedoucí SK Pronako Hostovice: "Porazili jsme sami. Poločas měl být 4:0 pro nás, to by bylo po zápase. Do druhé půle kluci asi nastoupili s tím, že se nemůže nic stát. Opak byl pravdou, Boletice byly aktivní, nakopla je penalta. Pak nás zatlačily dlouhými nákopy a nakonec utkání otočily. Dobře jim zachytal brankář. Jen škoda, že v 90. minutě to možná žádný offsajd nebyl. Ale na to se rozhodně nechceme vymlouvat."



Sestavy


TJ Spartak Boletice n.L.
M. Novák [-] - J. Rohlíček [-] (46. O. Cimpl [-] ) , J. Němec [-] , T. Beutler [-] , L. Rantfner [-] (90. P. Procházka [-] ) , R. Klaban [-] (70. S. Šorm [-] ) , P. Znojemský [-] , M. Švec [-] , M. Šindelář [-] , P. Horáček [-] (25. D. Plosza [-] ) , M. Ženíšek [-]

SK Hostovice
J. Koželuh [-] - T. Mohaupt [-] , P. Sibal [-] - J. Langer [-] , T. Štorc [-] , A. Černohorský [-] , D. Veselý [-] (74. D. Bude [-] ) , P. Lank [-] , M. Tipan [-] , M. Křesánek [-] - J. Štolba [-]

ŽK: 50. T. Beutler - 50. A. Černohorský .
Hráči zápasu: M. Novák , O. Cimpl .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Davignon Jan - KURILJAK Ivan, ROUČEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.