M. Charvát 70. (vl.)
1:2p.
(0:1)
7. P. Fousek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 10:45

15.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderov doma selhal, Přestanov veze dva body


Branky


70. M. Charvát (vl.) - 7. P. Fousek (vl.)
0

Domácí favorit zklamal, v utkání zahodil dvě penalty. A vybojoval pouze bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól jim nepomohl

Na hřiště prvního Chuderova dorazil Přestanov. Papírové předpoklady hovořily jasně, tři body měly zůstat v chuderovské kabině. Navíc na podzim v prvním vzájemném utkání této sezóny Chuderov vyhrál na hřišti soupeře 6:2.

 

Tentokráte to ale takové střelecké představení nebylo. Domácí soupeře podcenili, navíc si v 7. minutě dal Petr Fousek vlastní branku. Hosté pozorně bránili a spoléhali na rychlé brejky. Jelikož se do konce poločasu skóre neměnilo, šlo se do kabin za překvapivého stavu 0:1.

Staněk domácím chytil dvě penalty

Po změně stran se Chuderov hnal za vyrovnáním. K dispozici měl v zápase také dvě penalty. Obě však zahodil. Pokus David Řezníčka sice mířil k tyči, Jakub Staněk však perfektně odhadl stranu a pokus domácího útočníka lapil.

 

Ke druhé penaltě se postavil brankář Radomír Moučka. Míč však špatně trefil, jeho pokus šel do míst, kde stál Staněk. Ten stačil míč pohodlně vykopnout do bezpečí.

 

V 70. minutě se ale domácí přeci jen dočkali vyrovnání. A byl to opět vlastní gól, tentokráte si ho dal Martin Charvát. A když Přestanov nevyužil jeden ze svých několika brejků, musel o vítězi rozhodnout nevyzpytatelný penaltový rozstřel.

Staněk opět penaltovým mágem

V pokutových kopech nakonec vyhrál Přestanov. Velkou měrou k tomu přispěl opět brankář Jakub Staněk, který chytil dvě penalty a velkou měrou se tak podílel na bonusovém bodu pro Přestanov.

 

Chuderov tak má 37 bodů, dotáhl se na něj ale druhý Benešov. V dalším kole hraje v Horním Podluží. Přestanov získal na jaře už pět bodů, dohromady jich má 14. O víkendu ho čeká domácí derby proti Chlumci.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Roman Tikovský, trenér FK Chuderov: "Soupeře jsme podcenili. Rychle jsme si dali vlastní gól, to nám moc nepomohlo. Soupeř bránil a spoléhal na brejky. Trápili jsme se, vyrovnání bylo šťastné. Ostudou bylo, že jsme v zápase zahodili dvě penalty. Celý tým zklamal."

TJ Přestanov
Roman Kratochvíl, trenér TJ Přestanov: "Dva body bereme. Ale myslím si, že jsme mohli vyhrát. Pokud jsem dobře počítal, tak jsme tam měli šest nájezdů. Byly tam akce dva na jednoho a jednou dokonce čtyři na jednoho. Ale nečekali jsme to, dva body jsou zlaté."



Sestavy


FK Chuderov
R. Moučka [-] - M. Protschke [-] , J. Rohlík [-] , D. Žárský [-] , V. Šindelář [-] - P. Fousek [-] , J. Dvořák [-] (67. Z. Zvonek [-] ) , F. Guttmann [-] (55. T. Krnáč [-] ) , S. Vosyka [-] - D. Řezníček [-] , M. Jouza [-] (23. M. Koubek [-] )

TJ Přestanov
J. Staněk [-] - T. Valenta [-] , J. Doležal [-] , M. Krušina [-] - O. Gasiorovszki [-] , A. Pospíšil [-] , M. Charvát [-] , J. Pavlík [-] (46. M. Levinský [-] ) , P. Tvrdík [-] - P. Šmejkal [-] , D. Dvořák [-]

Hráči zápasu: J. Staněk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Růžička Michal - FENCL Jakub, ČERNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.