Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 13:00

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

13:0! Tisá po poločase v Benešově zkolabovala


0

První tím tabulky ten poslední rozhodně nešetřil. Trenér Tisé Ivo Linhart nabídl vedení klub ihned svou rezignaci.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas ještě drželi naději

Do Benešova nad Ploučnicí dorazila Tisá. Hledat favorita nebylo těžké, domácí bojují s Chuderovem o první místo v tabulce. Naopak hosté se v celé sezóně trápí a jsou prvním adeptem na sestup. Přitom na podzim Spartak držel se soupeřem krok, po tuhé bitvě doma padl 1:2.

 

Do Benešova ale dorazili hosté v tristní sestavě, na lavičce byl jako náhradník připraven pouze trenér Ivo Linhart. A ten musel na hřiště po deseti minutách, kdy se hostům zranil Jaroslav Bláha. Domácí měli logicky velkou převahu, v prvním poločase ale dali jednu branku.

 

Postaral se o ní ve 22. minutě Miroslav Brom. V tu chvíli hrála Tisá o deseti, když musel být ošetřován jeden z jejich stoperů.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Benešov.

V deseti totálně odpadli

Do druhého poločasu nastoupila Tisá pouze v deseti, kvůli zranění musel odstoupit právě trenér Linhart. Než se však stačil převléknout a vysprchovat, vedl Benešov 3:0.

 

Ve 47. minutě se trefil Radim Kolář, v 55. František Kropáč. Hosté se zlomili a po zbytek utkání byli pro domácí milým komparzem. V 57. minutě zvyšoval na 4:0 opět Radim Kolář, jinak vrchní benešovský spalovač šancí.

 

No a pak už to jelo jako na běžícím pásu, během posledních deseti minut dostala Tisá pět branek. V 65. minutě dal na 5:0 Kropáč, šestou branku obstaral Jakub Hadrava, ten samý hráč zvyšoval v 72. minutě už na 6:0.

 

Utkání začalo mít exhibiční tempo, do hry se postupně zapojilo všech pět benešovských náhradníků. Hattrickem se blýskl dobře hrající Hadrava a právě střídající Jan Polanský. Hadrava ho obstaral za 14 minut, Polanský dokonce za 12 minut.

 

Skóre tak narostlo na hrozivých 13:0, mohlo být navíc daleko vyšší, nebýt několika dalších zahozených šancí ze stran domácích.

 

Benešov tak využil porážky Chuderova a na první místě má tříbodový náskok. V dalším kole hraje v Trmicích. Tisá je poslední, v posledních třech zápasech navíc inkasovala 21 branek. V dalším kole navíc hraje na půdě druhého Chuderova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Miroslav Vrabec, trenér MSK Benešov n. Pl.: "Není moc co hodnotit. První poločas hosté ještě stačili fyzicky, my jsme se trochu prali s koncovkou. Po změně stran už to bylo tréninkové tempo, branek mohlo být daleko více. Prostor dostala i celá lavička. Nyní už se těšíme do Trmic."

TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Ihned po zápase jsem nabídl vedení klubu svou rezignaci. Ještě budeme jednat. Po změně stran se na to kluci totálně vykašlali, ale dostat třináct branek je prostě hrozně moc. Pro mě je to o to horší, že jsem v Benešově hrával."



Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - R. Kolář [-] , F. Kropáč [-] (68. V. Verbíř [-] ) , L. Hnízdo [-] , J. Hadrava [-] , V. Malý [-] (57. J. Jäger [-] ) , R. Horvát [-] , D. Mottl [-] (61. J. Polanský [-] ) , K. Pařízek [-] (65. P. Ondrejkovič [-] ) , M. Brom [-] , P. Padrta [-] (46. D. Marek [-] )

TJ Spartak Tisá
V. Koucký [-] - J. Povejšil [-] , D. Zub [-] , J. Bláha [-] (10. I. Linhart [-] ) - L. Martinů [-] , R. Pešata [-] , R. Zíta [-] , L. Rehn [-] - K. Leufen [-] - Č. Kuchařík [-] , M. Povejšil [-]

Hráči zápasu: J. Hadrava .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Javorek Jiří - DUŠEK Jakub, MALEČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.