Přestanov může litovat, zbytečně v derby ztratil


Branky


0

Fotbalisté Chlumce jsou na jaře stoprocentní, tentokráte měli i štěstí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestanov měl razantní nástup

Do Přestanova dorazil Chlumec. V tradičním derby se tak setkaly dva týmy, které jsou od sebe na mapě opravdu blízko. Mírným favoritem byli hosté, ale Přestanov na jaře s novým trenérem Roman Kratochvílem ještě neprohrál. Na podzim Chlumec doma porazil Přestanov 2:0.

 

Do utkání, které sledovalo 160 diváků, vstoupil daleko lépe Přestanov. Hned v 1. minutě zachránilo Chlumec po tvrdé ráně jednoho z domácích fotbalistů břevno. Po dvaceti minutách šel Přestanov zaslouženě do vedení. Hosté vyrobili v rozehrávce hloupou chybu a Dominik Dvořák překonal Filipa Pešku - 1:0.

 

Zatímco Přestanov diktoval tempo hry, hosté se hledali. Zmohli se jen na dlouhé nákopy, které kromě jedné nastřelené tyče k ničemu nevedly. Do kabin šel tak daleko spokojenější Přestanov.

Domácí šokoval jejich bývalý hráč

Po změně stran se Chlumec přeci jen vzchopil a začal být domácím důstojnějším soupeřem. A ve 47. minutě hosté vyrovnali, nadvakrát se po trestném kopu prosadil Petr Valenta.

 

Přestanov postupně doplácel na nedostupování hráčů a následné fauly. Kalich hořkosti si pak domácí vypili v 86. minutě. K dalšímu trestnému kopu se postavil Jiří Dohnal, hráč, který v minulé sezóně hrával právě za Přestanov.

 

Jeho střela rozhodně nebyla gólová, Jakub Staněk jí měl na ruce. Ale v domnění, že jde míč mimo tři tyče míč jen kontroloval, ten vzápětí skončil v síti.

 

Přestanov tak zůstává předposlední, v dalším kole jede na půdu třetího Jiříkova. Chlumec vyhrál i třetí jarní zápas a drží čtvrté místo. O víkendu doma přivítá Horní Podluží.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Roman Kratochvíl, trenér TJ Přestanov: "Tohle byla tak nešťastná porážka, ta mě bude dlouho tížit. Měli jsme to skvěle rozehrané. Po změně stran jsme ale propadli takticky, nechávali jsme volnou zálohu a nedostupovali hráče. Z toho pramenily fauly a trestné kopy. Bohužel jsme přišli o vítězství vlastními chybami."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Jednalo se vyrovnané a spíše bojovné, než fotbalové derby. První poločas se nám nevydařil, ve druhém jsme se nepatrně zlepšili. Vezeme veledůležité tři body, považuji je za hodně ubojované."



Počet diváků: 160. Rozhodčí: Zitko Josef - MECL Marcel, PROVAZNÍK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.