R. Rojko 15.
R. Rojko 90. (p.)
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiříkov dobyl Heřmanov. A zůstává stále stoprocentní


Branky


15. R. Rojko , 90. R. Rojko (p.) - 18. M. Šolc , 83. V. Štěpánek , 90. K. Novák
0

Naopak domácí stále čekají na první jarní body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heřmanov začal parádně

Do Heřmanova dorazil Jiříkov. Setkaly se dva týmy, které začaly jaro zcela odlišně. Zatímco domácí dvakrát herně i výsledkově propadli, Jiříkov pro změnu oba zápasy vyhrál. Na podzim se body po remíze 2:2 dělily, na penalty tehdy zvítězil Jiříkov.

 

Úvod utkání patřil jednoznačně domácím fotbalistům, ti hýřili aktivitou a zatlačili Jiříkov do defenzivy. Nebylo tak divu, že v 15. minutě dostal Heřmanov do vedení kapitán Radek Rojko, který využil chyby Spartaku a překonal Hadara - 1:0.

 

Jenže za tři minuty dostal dobrý pas za obranu Marek Šolc, který vzápětí překonal Wenzela a rázem to bylo 1:1. Zbytek poločasu měl Heřmanov převahu, vytvořil si i dvě obrovské šance. Ovšem bez brankového efektu.

 

Jiříkovu se nelíbil způsob, jakým hlavní sudí celý zápas vedl. Poločas se tak za poměrně napjaté atmosféry dohrál za stavu 1:1.

Penalta už na tom nic nezměnila

Po změně stran Jiříkov trochu vyrovnal hru, přeci jen aktivnější ale zůstal Heřmanov. Na rozhodující branky si ale museli diváci počkat až do závěrečné desetiminutovky.

 

V 83. minutě Heřmanov vyrobil faul ve středu hřiště. Na následnou standardní situaci si naběhl Vlastimil Štěpánek a hlavou dostal své barvy do vedení - 1:2. Heřmanov logicky hru otevřel a hnal se za vyrovnáním.

 

Místo toho jim ale utekl Kryštof Novák, který celou akci zakončil "drzou" patičkou. Jiříkovský kanonýr tak dal svou osmnáctou branku v sezóně. V nastaveném čase ještě Heřmanov po faulu ve vápně kopal penaltu. Tu sice Radek Rojko proměnil, na vyrovnání už ale domácí nezbyl čas.

 

Heřmanov tak na jaře tabulkou klesá, aktuálně je desátý. V dalším kole hraje v Boleticích. Jiříkov je stále třetí, navíc na druhý Chuderov ztrácí pouze tři body. Navíc o víkendu hraje doma s Přestanovem.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanov
Radek Rojko, kapitán TJ Heřmanov: "Tenhle zápas jsme prostě měli vyhrát. Hlavně v prvním poločase jsme byli lepší, škoda, že jsme nedali ty dvě velké šance. Ve druhém poločase se hosté zlepšili, i tak jsme ale měli více ze hry. Pak jsme neuhlídali standardku, která prakticky rozhodla. Sice jsme odehráli nejlepší jarní zápas, ale zase nemáme ani bod."

Jiříkov
Jan Turiščev, fotbalista Spartaku Jiříkov: "Vybojované vítězství, spíše to bylo vyrovnané utkání, Heřmanov měl v první půli více ze hry. Vše je o to sladší, protože to, co předváděl hlavní sudí, se jen tak nevidí. Celý zápas domácí tlačil, z naší strany tam byly velké emoce. Bylo těžké, hrát proti dvanácti. Ale my to zvládli."



Sestavy


TJ Heřmanov
R. Wenzel [-] - J. Brouček [-] (60. M. Sobíšek [-] ) , L. Vlček [-] , V. Chlouba [-] , M. Šturm [-] , P. Havlíček [-] (74. V. Vašák [-] ) , P. Havlíček [-] , R. Rojko [-] , V. Váňa [-] , Z. Čapek [-] , R. Majerik [-]

Jiříkov
T. Hadar [-] - M. Šolc [-] (74. M. Heinrich [-] ) , K. Novák [-] , T. Altman [-] (68. J. Turiščev [-] ) , V. Štěpánek [-] , J. Bajan [-] (70. D. Jessl [-] ) , D. Šolc [-] , Z. Starec [-] , O. Homolka [-] , Z. Bajan [-] , M. Daněk [-]

ŽK: 90. R. Wenzel - 39. O. Homolka , 51. T. Altman , 59. Z. Bajan , 72. V. Štěpánek , 80. D. Šolc .
Hráči zápasu: R. Wenzel , R. Rojko - O. Homolka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hrubý Pavel - JIRSÁK Jaroslav, VACEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.